Am aflat ca sunt in insolventa de la un operator telefonic

Contestatia, Reorganizarea, Raspunderea, Falimentul.
Post Reply
kadi

Am aflat ca sunt in insolventa de la un operator telefonic

Post by kadi » 26 May 2009, 18:08

Salut ,sunt nou pe-aici si vreau sa va prezint o problema cu care eu ma confrunt de cateva zile :Sunt asociat unic la o firma care a avut activitate pana in luna a 10 a 2008 .De curand am fost sunat de un operator de telefonie mobila care m-a informat ca firma este in insolventa .Am fost la tribunal si am aflat ca o firma careia eu ii datoram o suma de bani (dupa o colaborare excelenta de 3 ani de zile)m-a dat in judecata pe motiv ca ii datorez o suma DUBLA fata de valoarea reala.Primul termen a fost pe 4 mai ,la care eu am lipsit pentru ca N-AM STIUT .Probabil ca au fost trimise citatii la sediul firmei ,dar eu nu am primit nimic , iar instanta a decis inceperea procedurii de insolventa in baza probelor aduse de catre firma respectiva,adica o suma dubla fata de cat este in realitate ,fara macar sa se faca o confirmare de sold intre cele doua firme.Ce credeti ca as putea sa mai fac in aceasta situatie???

observer

Post by observer » 26 May 2009, 19:05

Recurs. Mergeti si studiati dosarul vedeti pe ce acte s-a bazat instanta etc. Angajati un avocat si incercati un recurs. Succes.

Post Reply