Buna ziua,
SUnt plecata din tara de 2 ani iar firma nu are activitate de 3. Pana acum am depus la timp actele contabile - totul pe zero.
In 2 saptamani obtin cetatenia in tara unde sunt asadar eventuale amenzi nu o sa ma afecteze decat daca ma intorc in tara. (Nu se va intampla foarte curand datorita faptului ca am deja 2 copii mici aici unde sunt)
As vrea sa inchid cat mai repede firma, datorita impozitului obligatoriu si pentru ca a murit contabila care imi tinea actele.
Care este procedura pentru cei plecati din tara care nu au cui sa faca o imputernicire pentru a merge la registrul comertului? Daca las firma asa si nu depun actele se strang o gramada de amenzi pe langa impozitul obligatoriu..
Care ar fi cea mai buna solutie?
Va multumesc,
Sandu Maria
lichidare srl daca sunt plecat din tara
[quote="agenda"]cauta un avocat din Romania si acorda acestuia o imputernicire (numai dupa incheierea unui contractului de asistenta juridica).
Buna ziua,
As vrea sa adaug ca am plecat din tara ca sa lucrez cu ziua. Ideea nu a fost dintre cele mai bune dar acum ca sunt copii nu regret nimic.
adadar bugetul dedicat proiectului "firma din romania" e minim.
astept de la dvs o solutie cat mai convenabila ca si bani. stiu ca un avocat ar rezolva toate problemele, dar nu am bani sa il platesc.
Buna ziua,
As vrea sa adaug ca am plecat din tara ca sa lucrez cu ziua. Ideea nu a fost dintre cele mai bune dar acum ca sunt copii nu regret nimic.
adadar bugetul dedicat proiectului "firma din romania" e minim.
astept de la dvs o solutie cat mai convenabila ca si bani. stiu ca un avocat ar rezolva toate problemele, dar nu am bani sa il platesc.
oricum trebuie sa rezolvati situatia. daca acum ...daca mai tarziu...
acum va costa mai putin (cu cat mai repede cu atat mai ieftin)
sa nu faceti nimic eu nu recomand.
incercati sa verificati preturile si vedeti daca va puteti incadra
nu mai aveti pe nimeni aici care ar putea sa va ajute? prieteni, familie...
acum va costa mai putin (cu cat mai repede cu atat mai ieftin)
sa nu faceti nimic eu nu recomand.
incercati sa verificati preturile si vedeti daca va puteti incadra
nu mai aveti pe nimeni aici care ar putea sa va ajute? prieteni, familie...