Plingere transformare prin fals a cooperativei

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
demonica

Plingere transformare prin fals a cooperativei

Post by demonica » 13 May 2009, 20:14

Anul trecut fiind in proces cu presupusul proprietar al cladirii (fosta cooperativa mestesugareasca) am solicitat de la regsitru comertului sa-mi elibereze acte certificate cu privire la transformarea ei conf legii 1/2005 si am constatat faptul ca actul constitutiv continea neconcordante cu privire la numarul membrilor cooperatori fondatori si ulterior cu privire la faptul ca NU au semnat personal cei mentionati. De exemplu a semnat sotul pentru sotie - fara sa existe vreo procura speciala in acest sens, iar in locul a inca 4 persoane a semnat contabila cooperativei. Cunosc specimenele de semnatura ale acestor persoane pt ca vreme de 12 ani le-am achitat eu salariile conf intelegerii.
Din septembrie anu trecut sif-ul NU a ridicat in original documentele de la registru si a luat declaratii doar de la doua persoane din cele mentionate de mine ca n-au semnat. Nu mi-a raspuns la solicitarea facuta de mine in ce stadiu e dosaru nik.
De la un coleg al politistului care investigheaza cazu i-a scapat uramtoarea pasarica "daca nu instrumenteaza dosarul in primele 6 luni sa-mi iau gandul ca va face referat pt inperea UP". O fi adevarat o fi fals nu stiu.

Stie vreun penalist ceva in acest sens sa ma lamureasca :cafea:
Adica daca politia nu face nik, cei de la registru mi-au spus ca degeaba fac notificare catre ei ca sunt semnaturi in fals pana nu se stabileste de un organ de ancheta cooperativa poate functiona. Iar acum toate bunurile nu mai sunt proprietatea indivizibila a cooperatorilor ci sunt proprietatea unei societati private care poate sa vanda oricui are interes.

luc4s

Post by luc4s » 15 May 2009, 12:16

Trimite-l pe client in audienta la seful politiei, si daca asta nu merge, fa o sesizare in care sa soliciti la Parchet solutionarea cu celritate a dosarului.
La petitia prin care intrebai de stadiul cercetarilor i-au dat numar?

Post Reply