Domiciul persoane chemate in garantie

Discutii privind procedura civila
Post Reply
demonica

Domiciul persoane chemate in garantie

Post by demonica » 11 May 2009, 14:10

In procesul prin care mi s-a atras raspunderea adm, am facut mai multe cereri inclusiv de chemare in garantie a bancii si a conducerii acesteia. Am aratat in cererea ca nu cunosc CNP, domiciliu si am solicitat sa fie citati la sediul bancii prin serviciul personal dearece sunt inca angajatii acestia. Judecatorul mi-a pus in vedere sa precizez domiciliul la primul termen.
Cum fac rost de domiciliul directorui/ presedintelui bancii?
Imi da careva vreo idee? :cafea: :floare:

carmemel

Post by carmemel » 11 May 2009, 14:18

evidenta populatiei

demonica

Post by demonica » 11 May 2009, 14:21

Adica trebuie sda fac cereri la toate sectoarele? Si daca unul e detasat eu stiu unde are domiciliul?

carmemel

Post by carmemel » 11 May 2009, 15:58

inseamna ca ai ceva de munca :roll:
nu am avut asa ceva dar stiu ca un coleg (mai demult ce-i drept)mi-a zis ca a sunat la politie si a rezolvat rapid, suna si tu la o sectie si intreaba, s-ar putea sa tina de politia capitalei
macar stii numele aluia... sper ca da :cafea:

raduvalenaru

Post by raduvalenaru » 11 May 2009, 16:07

Du-te la dosar, fa o copie dupa incheierea de sedinta prin care ti s-a pus in vedere sa precizezi domiciliul celor chemati in garantie, cu acea copie du-te la evidenta populatiei (la Pol. capitalei), acolo te duci direct la secretariatul lor, nu pe la ghisee ca pierzi vremea, vorbesti frumos cu tanti de acolo, ii arati copia dupa incheierea de sedinta, platesti taxe de vreo 2 lei, duci si o cerere scrisa in acest sens (fiindca nu se completeaza nimic acolo).
Daca nu ai fost prezent la termenul cu pricina, o sa-ti trimita citatie acasa, prin care instanta iti va cere sa precizezi adresa paratilor. La serviciul de evidenta a populatiei merge si daca depui citatia. Mai incearca si cu un print screen dupa sitautia dosarului tau in sistemul ECRIS, aceleasi precizari pot aparea si pe site.

razman

Re: Domiciul persoane chemate in garantie

Post by razman » 11 May 2009, 16:22

demonica wrote:In procesul prin care mi s-a atras raspunderea adm, am facut mai multe cereri inclusiv de chemare in garantie a bancii si a conducerii acesteia. Am aratat in cererea ca nu cunosc CNP, domiciliu si am solicitat sa fie citati la sediul bancii prin serviciul personal dearece sunt inca angajatii acestia. Judecatorul mi-a pus in vedere sa precizez domiciliul la primul termen.
Cum fac rost de domiciliul directorui/ presedintelui bancii?
Imi da careva vreo idee? :cafea: :floare:
Demonica, chemarea in garantie a conducerii?. Greu de cap cum is nu inteleg, adica nu inteleg pt ce, caci acestia fiind reprezentantii(presupusii) bancii, tot banca raspunde.

machedon

Post by machedon » 11 May 2009, 16:27

io stiu ca unele banci sunt S.A.-uri, asa ca poti afla relatii de la ORC -cu privire la presedintele consiliului de administratie, da nu inteleg ce ai cu ,conducerea bancii (ca persoane fizice) ???
Mai fa si tu o tidula la BNR si plangete de sanatate.

demonica

Post by demonica » 12 May 2009, 07:28

Machedoane am facut sesizari si plangeri la BNR dar geaba. Am solcitat si sa intru in audienta si inainte cu o zi am fost sunata de la secretariatul directorului pe motiv de amanare ca nu-i shefun asta acum 2 ani de atunci shefu e plecat ca de raspuns la solicitarile mele nimic. Asa ca da vreau sa raspunda personal si conducerea bancii atat a sucursalei cat si membrii echipei de audit care l-au informat pe presedinte ca " la sucursala bancii directorul si-a depasit atributiile si a facut si a dres cu incalcarea normelor BNR si a normelor interne, a acordat credite fara respectarea normelor, a facut si plati din aceste credite... fara sa existe ACTE de nici un fel, iar echipa de audit a propus si presedintele a aprobat ca toti agentii econ care au credite pe rol acordate fara respectarea conditiilor bancare sa semneze contracte la care sa aduca acte si mai cu seama SA LE SEMNEZE.
Adica si asociatul meu a semnat contracte de credit chiar daca nu noi am folosit banii si asa am ramas de plata cu sume astronomice pentru ca aceste contracte SUNT ASUMATE adica semnate. Aceste credite au acoperit ilegalitatile iar banca are avocati in faliment bine pusi la punct cu procedura si reclama faptul ca nu exista dovada ca aceste contracte "valide" au la baza operatiuni ilicite pt ca NU exista nici o hotarare judecatoreasca in acest sens.
Intelegi acu machedoane ca si conducerea bancii trebuie sa raspunda.

razman

Post by razman » 12 May 2009, 07:45

Ca mare-i gradina...,ca nici nu te gandesti ca poate sa se si intample cu adevarat. Da mie faza asta imi cam suna a plangere si mai zic si ca-i cauta aia chiar de nu le stii domiciliul, si cum penalul tine in loc civilul, si daca poti si dovedi ca banii aia nu au intrat la tine in cont niciodata cred ca chiar si merege.

demonica

Post by demonica » 12 May 2009, 08:08

Am facut si plingere dar s-a dispus doar inceperea UP pe abuz in serv contra intereselor persoanelor pt directorul sucursalei iar in sarcina presedintelui nik. Asa ca sunt tare dezumflata si de kestia asta. Am introdus actiuni in constatrea nulitatii contr de credit nesemnate de mine (semnatura fiind in aparenta a mea dar de fapt era o STAMPILA) dar s-au respins cererile pentru ca societatea era in faliment si pt ca eu nu am calitate procesuala activa, nici interes in a promova o astfel de actiune - asta a scris in intampinare banca prin avocati, astfel ca mi s-au respins toate actiunile de constatare a nulitatii. M-am gandit ca in acest proces de atragere a raspunderii personale a administratorului nu se mai pot invoca aceste exceptii pentru ca aici am si calitate si interes, pot sa si dovedesc cele sustinute de mine in cererile respinse si la care lichidatorul NU a vrut sa le sustina.
Asa ca astept sa vad cum decurge acest proces. Oricum judecatorul sindic nu e incantat deloc, mai ales ca am inceput sa atac si lichidatorul de faptul ca s-au prescris niste actiuni civile pt ca el nu s-a implicat, ca s-au prescris si niste sume pe care ar fi trebuit sa le aduca in patrimoniul soc falite, iar la termenul trecut l-a amendat si a cam ridicat tonul la fatuca ce era prezenta in sala si este angajat la soc de lichidare.

razman

Post by razman » 12 May 2009, 08:23

Pai si tutu ala de lichid io bagat la credală?
Hai ca mi se scoala..paru n cap cand aud de astea si ma ia cu draci! Fa i si panaramei asteia o plangere, ca-i tare simplu sa fi lichidator, sa te doara n paispe si sa ceri atragerea ca un lord ce esti si care iei si banuti din vanzarea bunurilor falitului si de se poate cat mai mult pe sub masa, ca pt diferenta de onorariu mai este si fondu si ,,instanta dispune plata sumei de...

demonica

Post by demonica » 12 May 2009, 09:27

Pai ia bagat nu gluma, si acu sunt si creditori principali= presedinte comitet creditor, le-a garantat toate creantele chiar daca parte din sume erau garantate cu bunuri personale ale asociatilor si nu ale soc falite, si merge pe mana cu creditorul fraudulos si face intampinari si note de sedinta la orice contestatie am facut in faliment mentionand ca " abuzez si ca eu sunt de vina ca soc a falimentat si mi-a facut atragere fara sa o motiveze doar a luat texte din lege si le-a inserat, mai mult imi atrage raspunderea ca am luat credite pe care nu le-am rambursat si ca societatea falita a incasat sume de bani de la societati la care am avut participatie si sa raspund si pt sumele alea de bani.
Deci lichidatorul e in cardasie cu presedintele comitetului creditorilor= banca ce m-a furat, si acu vrea "sa inchida procedura" sa nu ma mai opun ca nu mai am bunuri personale si ca de ce sa mai fac tam tam. In raport nu a inclus nik din ceea ce i-am dat - plingere penala, inceperea UP pt directorii bancii, raport de audit facut de desteptii de la centrala in care dispuneau la masuri - incheierea de contr de credit pt toate sumele creditate ilegal de directorul sucursalei, pentru evitarea provizioanelor s-au facut reesalonari samd.
Am solicitat sa se suspende proc de faliment pana cand organele penale siz da ori ba in legatura cu operatiunile ilicite de banca, dar avocatii bancii -bazati de altfel- au solicitat respingerea aratand ca in conf cu art ... din leg falim sunt stipulate inmod...bla bla bla.
Am fost si asociat si angatat la societate iar lichidatorul a refuzat sa ma inscrie la masa credala din oficiu, am facut cerere si mi-a raspuns ca nu ma inscrie ca mi s-a modificat contractul in timpul procedurii ( de la 8 ore cu CM l-am transformat in part time) ca el nu l-a contrasemnat si m-a ameninta ca orice creditor care solicita inscrierea la masa credala fara drept e pasibil cu inchisoarea. Initial nu a recunoscut CIM-ul iar la cateva zile a depus la ITM o decizie de incetare RETROACTIVA iar desteptii la la ITM au operat-o tot la fel retroactiv. L-am dat in judecata pe dr muncii si s-a suparat ca de ce l-am chemat in silodar cu soc falita si i-am spus pt ca pot si ca am calitate si interes.
Acu astept sa vad sper ca judele de muncii sa judece pe procedura si nu pe simpatii.

machedon

Post by machedon » 12 May 2009, 09:36

1 Nu poti suspenda dosarul de insolventa ca s-a inceput up ( este o exceptie de la Cpciv).
2. Vezi ca lichidatorul este functionar in acceptiunea C pen (plangere penala pentru abuz in servicu, neglijenta etc)
3. Asociatii nu se pot inscrie la masa credala in schimb angajatii da.

Am si eu o strabtere , unde se judeca chestia asta si cine sunt faimosii avocati ai bancii ( daca se poate , evident)

Post Reply