Ciatie partul ICCJ

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
demonica

Ciatie partul ICCJ

Post by demonica » 27 Apr 2009, 19:13

Un amic a primit o citatie de la acest parchet azi 27.04 si este chemat in 30.04 sa se prezinte in calitate de invinuit, iar la rubrica in cauza privind s-a completat cu " activitati de urmariere penala".
Emisa in 22.04, data predare la posta in Bucuresti 23.04, data de predare pentru cel citat 27.04.2009. E indeplinita procedura de citare corect? S-a mentionat dosarul dar fara obiect. :floare:

wittmann

Post by wittmann » 28 Apr 2009, 19:09

Nu prea e...

ursu

Post by ursu » 28 Apr 2009, 23:01

Dan cine e "partul" ? Ca se intelege..altceva..

demonica

Post by demonica » 29 Apr 2009, 09:27

Scuze, m-am grabit si uite ce a iesit. Corect e parchetul :)

machedon

Post by machedon » 29 Apr 2009, 12:52

cam riscant sa te duci la parchet pe 30 aprilie cand urmeaza 3 zile libere.la fel de riscant este atunci cand te cheama vineri pe la pranz s-ar putea sa isi faca week-endul pe la subsol :lol: :lol: :lol:

demonica

Post by demonica » 29 Apr 2009, 15:11

Ce previziuni sumbre faci machedoane, dar omun a mers in avans la parchet dar nu l-a gasit pe domn procuror. L-a contactat telefonic si tot telefonic :roll: i-a comunicat ocurorul pentru ce este inceputa urmarirea penala - ordonanta (emisa in 2008) de incepere a up nefiind comunicata invinuitului.
Poate cineva sa-mi confirme daca procurorul care a emis ordonanta pleaca de la parchetul trib la parchetul curtii de apel, dosarul ajunge automat la parchetul ICCJ? S-au daca nu se solutioneaza dosarul in 12 luni se trimite la parchetul ICCJ? Ca mi-a balmajit ceva de faptul ca dosarul nu a fost solutionat de parchetul trib in termen de 1 an si ca de aceea s-a facut transferul la ICCJ.
Cred ca ceva e oricum putred in dosar ca s-au luat declaratii (dar nu si celui invinuit) inainte de emiterea ordonantei si dupa ....nik.
Oricum ideea ca s-a amanat dupa vacanta de 1 Mai. :fluierat:

Post Reply