X conduce in stare de ebrietate dacia sa. Derapeaza si acosteaza o masina stationata. Fuge de la locul accidentului, proprietarul masinii accidentate il urmareste si intr-un final il prinde. X si proprietarul masinii accidentate se inteleg ca X sa-l cheme pe Y (Y= un sofer treaz) care sa spuna ca el a condus masina si sa mearga impreuna la politie. Y si proprietarul merg la politie. Domunul politist ii da amenda lui Y 480 de lei, dar se prinde ca defapt nu era el la volan. Intrebarea e: odata ce s-a facut procesul verbal si proprietarul masiinii accidentate a primit asigurare sa-si repare masina, ce i s-ar putea intampla lui Y daca domnu politist ar reusi sa demonstreze ca nu era el la volan si a dat declaratie falsa?
Am uitat sa zic: pe Y l-a oprit a doua zi accelasi politist, in timp ce conduce masina lui, i-a dat din nou 480 de lei amenda, i-a suspendat certificatul :) si i-a zis ca i-a luat declaratie unui individ care a vazut accidentul cum ca defapt nu el conducea autoturismu.
Sper ca nu v-am inebunit cu X si Y :), dar n-am momentan inspiratie sa dau nume personajelor

.