Legea 656/2002 cu aplicarea art.41 alineat 2 codul penal litera a,c .
Va rog frumos cine poate sa-mi scrie si mie exact ce contine chestia asta...ca eu nu gasesc si nici nu inteleg ce si cum avand in vedere ca nu cunosc.
Legea 656/2002 cu aplicarea art.41 alineat 2 codul penal
scar wrote:Si cum iti justifici interesul pentru aceasta problema?
Si eu as vrea acum sa mananc un morcov...si ... ce?
Sa nu mai spun ce as mai vrea eu acum...
gsus...si eu as vrea sa-mi iasa prietenu de pe arest si tocmai de aia ma interesez la naiba....este unul din articole la care este bagat ...nu stiu daca zic bine dar sper sa intelegi...si poate iti dai seama ca sunt disperata si nu te mai iriti asa...ai fi putut sa-mi raspunzi si atat....fara sa mai intrebi pentru ce vreau sa stiu....asta daca nu cer prea mult
art. 208 – 209 alin. 1 lit. a,c,g,i şi alin.4 cod penal, cu aplic. art. 41 alin.2 cod penal, art. 23 lit. a,c din Legea nr. 656/2002agenda wrote:in legea 656/2002 nu este art. 41 si in penal nu are legatura...
reda exact ce scrie acolo
mi se spusese la telefon chestia asta dar am scris-o acum direct de pe foaia cu pricina....deci trebuie sa fie bine de data asta....
208-209 si alineat 4 - furt , respectiv furt calificat savarsit de 2 sau m.m. persoane, pe timp de noapte prin deghizare si efractie, care a produs consecinte deosebit de grave (asta din urma pedeapsa intre 10-20 ani si interzicerea unor drepturi)tickle wrote:art. 208 – 209 alin. 1 lit. a,c,g,i şi alin.4 cod penal, cu aplic. art. 41 alin.2 cod penal, art. 23 lit. a,c din Legea nr. 656/2002agenda wrote:in legea 656/2002 nu este art. 41 si in penal nu are legatura...
reda exact ce scrie acolo
mi se spusese la telefon chestia asta dar am scris-o acum direct de pe foaia cu pricina....deci trebuie sa fie bine de data asta....
art. 41 alin 2: Infracţiunea este continuată când o persoană săvârşeşte la diferite intervale de timp, dar în realizarea aceleiaşi rezoluţii, acţiuni sau inacţiuni care prezintă, fiecare în parte, conţinutul aceleiaşi infracţiuni.
art. 23 lit a,c :
Art. 23. - (1) Constituie infracţiunea de spălare a banilor şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 12 ani:
a) schimbarea sau transferul de bunuri, cunoscând că provin din săvârşirea de infracţiuni, în scopul ascunderii sau al disimulării originii ilicite a acestor bunuri sau în scopul de a ajuta persoana care a săvârşit infracţiunea din care provin bunurile să se sustragă de la urmărire, judecată sau executarea pedepsei;
c) dobândirea, deţinerea sau folosirea de bunuri, cunoscând că acestea provin din săvârşirea de infracţiuni.
(3) Tentativa se pedepseşte.
(5) Cunoaşterea, intenţia sau scopul, ca elemente ale faptelor prevăzute la alin. (1), pot fi deduse din circumstanţele faptice obiective