furt calificat
furt calificat
Am primit citatie de la judecatorie si nu m-am prezentat.Acum am mai primit una,sunt in calitate de martor.Daca nu ma prezint,ce se intampla.Pot sa trimit un avocat,nu as dori sa ma prezint.Se poate sau e obligatoriu?
Daca ai fost citata in calitate de martor, ai face bine sa te duci. Ori de cate ori instanta considera ca pentru solutionarea cauzei este nevoie marturia ta, va dispune aducerea ta cu mandat de aducere (adica te cauta nenea politistul si te duci fie ca vrei, fie ca nu). Dar din moment ce esti martor/martora, si nu invinuit sau inculpat, nu inteleg de ce iti e frica sa te prezinti si de ce ai avea nevoie de un avocat.
Re: furt calificat
krystyM31 wrote:Am primit citatie de la judecatorie si nu m-am prezentat.Acum am mai primit una,sunt in calitate de martor.Daca nu ma prezint,ce se intampla.Pot sa trimit un avocat,nu as dori sa ma prezint.Se poate sau e obligatoriu?
Din cate stiu ....pt neprezentare poti sa primesti o amenda....dar daca iti iei un avocat si poti sa-ti iei ....ii spui lui sa se duca cu o dovada ca esti plecata din localitate si nu te poti prezenta si nu-ti primesti amenda...si amani de fiecare data...