Proces iesire din indiviziune

Discutii privind procedura civila
Post Reply
Dalma

Proces iesire din indiviziune

Post by Dalma » 16 Dec 2004, 14:29

[ Doresc , daca se poate , sa primesc un raspuns la urmatoarea intrebare : sunt parat intr-un proces de iesire din indiviziune ce se afla pe rolul Judecatoriei din Pogoanele . Doresc sa trimit prin fax o cerere pentru amanarea judecatii . Se poate ? Cei de acolo imi vor atasa cererea la dosar ? Multumesc anticipat pentru raspuns .

attorneyatlaw

Post by attorneyatlaw » 16 Dec 2004, 15:26

in principiu da, codul de procedura civila admite o astfel de posibilitate. la Bucuresti am vazut si astfel de cereri trimise prin telegrama. In practica nici macar nu stiu daca judecatoria Pogoanele are fax sa nu mai discutam despre ce se va intampla acolo.

procurorul

Post by procurorul » 16 Dec 2004, 15:38

In principiu , parerile sunt impartite...
Problema suscita pareri contrarii datorita unor argumente ...tehnice...
Da.O fila de fax , normala , avand calitatea pe care o are respectiva hartie , cu timpul ( si e vorba de un timp foarte scurt ) se va...sterge...Practic , la din dosar va... disparea un act ( respectiva cerere ). O varianta ...corectoare ...ar fi executarea unei copii xerox de pe fax si atasarea acestei copii la dosar , pierind astfel pericolul stergerii inscrisului!!!
Acum exista si faxuri care imprima pe hartie normala ( nu lucioasa si foarte subtire ) , asa ca...
Cum insa in penal abunda in dosare file de fax ( privind anumite procreduri de citare rapida a unor detinuti de la penitenciare din judete mai indepartate ) ... concluzia este ca problema e cam jumin - juman ... :lol: :lol: :lol:

edycool

Post by edycool » 16 Dec 2004, 15:50

Da, cu conditia sa aiba fax. Eu am trimis de multe ori la instante din tara cereri de amanare a judecatii care au fost atasate la dosar si admise.
Pentru dovada, sa pastrezi hartiuta faxului care-ti dovedeste ca fost trimis faxul, cu data, ora si nr. de fax.

Dalma

Post by Dalma » 16 Dec 2004, 20:51

MULTUMESC pentru amabilitate si promptitudine ! :P

stefanmihaiv

Post by stefanmihaiv » 04 Jan 2005, 16:14

Eu spun ca ideal e sa se duca personal. nnDa si mai binenn, e si mai sigur!

croc

Post by croc » 04 Jan 2005, 16:20

depinde de motivul amanarii :lol:

ca daca e clasica :lol: "imposibilitate de prezentare"

Post Reply