BEBELUS

Familiei
Post Reply
nelutu

BEBELUS

Post by nelutu » 14 Mar 2009, 10:58

Am fost impreuna cu prietena mea timp de 5 ani,nu ne-am castorit.Anul trecut de comun acord am hotarat ca vrem un copil ca apoi sa plecam impreuna din tara eu avand contract in Anglia.Apoi ea a zis ca nu vine ca ii frica ca e gravida cine o ajuta etc.am plecaqt singur si mam intors in octombrie 2008 la nasterea bebelusului.De data asta am zis ca e prea riscant pt un bebe mic sa zboare cu avionul.Eu am plecat inapoi iar ea s-a mutat la mama ei desi eu nu am fost de acord deoarece acolo nu sunt conditii.Lociesc acolo 7 pers in 2 camere fara apa calda,canalizare,foc pe lemne,wc in curte animale in casa,caini si pisici ceea ce nu e normal.Acum am revenit si am hatarta impreuna sa plecam eram foarte bucuros ca scot copilul de acolo are 5 luni in 21 martie.Am luat biletele de avion pt data de 22 martie pt ea si bebe eu avand tur retur.Am stat la ea desi nu imi placea dar am zis ca rezist o luna.Am venit acasa pt buletin sa facem pasaport la bebe luni9 martie si de atunci ea nu mai raspunde la telefon sms etc.Mama ei a venit in oras si mia zis ca nu am ce cauta la ea in casa.Ce pt face acum.Ca mama copilului meu nu ma lasa sa imi vad copilul iar de la mama ei am interdictie.Pot sa ii iau copilul?cat dureaza procesul?nu vreau ca copilul meu sa cresca acolo mai ales ca eu am posibilitate materiala mai buna stau in oras resedinta de judet.Dar ca sa deschid proces imi trebuie timp ceea ce nu mai am pt ca am un contract de respectat in anglia si nu pot sa imi dau demisia de aici.Va rog sunt disperat ajutaitma

liloo

Post by liloo » 14 Mar 2009, 11:07

Angajeaza un avocat si cere sa ti se incredinteze minorul.

Post Reply