buna ziua...numele meu este Elena si am 24 ani...am si eu o nelamurire..cat sa poate de mare si trista (deoarece nu-mi vine sa cred ce mi se intampla...si cum pot fii oamenii din ziua de azi:((()
am lucrat la o agentie de pariuri sportive care avea si ruleta...am bagat unui individ o suma foarte mare (:() la ruleta si bineinteles k nu am mai primit nimic...a fost sunat managerul care se ocupa de zona mea si a venit insotit de politie...insa pe individ l-au lasat sa plece, acesta invocand faptul ca eu l-am rugat sa ma scoata dintr-o "gaura"...eu am ramas sa dau declaratie..si colega care imi shimba tura a semnat ca martor....seful meu mi-a zis ca o sa fiu data afara (lucru la care ma asteptam oricum)...intre timp, bineinteles ca nu m-am mai prezentat la munca...ulterior am fost sunata sa merg la birou ca sa imi scriu demisia, iar cand am ajuns acolo mi s-a oprit din ultimul salariu pe care trebuia sa il iau si mi s-a zis ca rezolva ei tot in legatura cu demisia......peste vreo 2 sapt sunt instiintata ca trebuie sa ma prezint la o cercetare disciplinara prealabila…(in care imi anunta si neprezentarea la locul de munca), in alt oras decat in cel care am lucrat (desi nu mi se pare normal....sau poate se poate si nu stiu eu, pt ca nu am mai avut de=a=face cu asa ceva)...am trimis un fax ca nu pot sa ajung din motive financiare si pt ca imi ajunsese prea tarziu...aceasta citatie fiind trimisa pe adresa de buletin - eu locuiesc in alt oras acum deoarece studiez...ulterior am primit inca o citatie si nu stiu ce sa fac...dc chiar ar trebui sa merg tocmai acolo??????si plus de asta tot timpul ma ameninta ca o sa ma dea in judecata de parca as fii furat banii aia.....stiu ca am gresit ca am bagat impulsuri la ruleta...dar nu mai suport starea asta de neliniste si de amenintare permanenta...........
ce credeti ca pot sa fac...va rog frumos sa imi dati cateva sfaturi......va multumesc.......
caz penal sau nu?
stai sa inteleg. individul ti-a cerut sa ii incarci niste impulsuri intr-un aparat de joc dar nu ti-a remis contravaloarea lor. tu ai anuntat seful ce a venit cu Politia. individul a declarat ca tu l-ai rugat sa joace acolo pt. a te scoate dintr-o datorie. seful a zis sa nu mai vii la serviciu.
NU e caz penal. Si nici bani nu au dreptul sa-ti opreasca. Stai linistita!
E abuz al sefilor. Si e si spiritul nostru prostesc al romanilor care am fi in stare sa le pupam piciorele de frica si ii vedem ca niste demizei, plecand capul la abuzurile lor.
NU e caz penal. Si nici bani nu au dreptul sa-ti opreasca. Stai linistita!
E abuz al sefilor. Si e si spiritul nostru prostesc al romanilor care am fi in stare sa le pupam piciorele de frica si ii vedem ca niste demizei, plecand capul la abuzurile lor.
mersi mult de raspuns.....m-am mai linistit putin:)
bine dar cunosc o persoana care a patit acelasi lucru (tot la firma la care am lucrat eu...) si acum au zis k au dat-o in judecata...desi luna asta se implineau 5 luni de cand a patit-o...stiu k dc e ceva ei pot sa actioneze in instanta in timp de 6 luni de la data savarsirii faptei....acum chiar nu stiu daca e adevarat sau nu daca au dat-o in judecata....numai k pe ea au pus-o sa-si semneze demisia...lucru ce la mine nu s-a intamplat....si pt suma respectiva (care am zis k e foarte mare)m-au pus sa semnez un avans spre decontare....sa nu incerce sa faca ceva cu chestia asta....
.......si chiar nu inteleg de ce m-au bagat in chestia asta cu cercetarea disciplinara...ar trebui sa merg
bine dar cunosc o persoana care a patit acelasi lucru (tot la firma la care am lucrat eu...) si acum au zis k au dat-o in judecata...desi luna asta se implineau 5 luni de cand a patit-o...stiu k dc e ceva ei pot sa actioneze in instanta in timp de 6 luni de la data savarsirii faptei....acum chiar nu stiu daca e adevarat sau nu daca au dat-o in judecata....numai k pe ea au pus-o sa-si semneze demisia...lucru ce la mine nu s-a intamplat....si pt suma respectiva (care am zis k e foarte mare)m-au pus sa semnez un avans spre decontare....sa nu incerce sa faca ceva cu chestia asta....
.......si chiar nu inteleg de ce m-au bagat in chestia asta cu cercetarea disciplinara...ar trebui sa merg