Utilizare bunuri mobile de lichidator ?

Contestatia, Reorganizarea, Raspunderea, Falimentul.
Post Reply
demonica

Utilizare bunuri mobile de lichidator ?

Post by demonica » 09 Mar 2009, 11:06

Poate lichidatorul sa folosesca utilajele de constructii ale unei societati falite fara ca sa verse in contul societatii pe care o reprezinta nici o suma?

De ce este pasibil un lichidator daca foloseste in interes propriu sau pentru altul bunurile societatii falite pe care o reprezinta?

:cafea:

demonica

Post by demonica » 09 Mar 2009, 18:02

Am facut poze cu utilajele pe care le-a dat in folosinta si utilizare unui om de afaceri bun prieten cu lichidatorul. La ora 13 sapau excavatoarele, iar la ora 15 cand m-am deplasat din nou erau spalate atat pneurile cat si cupele excavatoarelor.

Tot acest om de afaceri cumpara aproape tot ce se vinde de la acest lichidator si inca de la doi, culmea toti lichidatorii fiind fie in comitetul de conducere fie in consiliul de disciplina a UNPIRL.

Deci daca fac vreo reclamatie nu vor gasi decat lucruri bune despre colegul lor...sau ....

Ceva sugestii ce sa fac?

ignite

Post by ignite » 10 Mar 2009, 02:00

pai si daca gasesc lucruri bune despre colegul lor...mai bine taci?

fa plangeri peste plangeri...

arata judecatorului sindic...fa superscandal...cere inlocuirea lichidatorului...

demonica

Post by demonica » 10 Mar 2009, 08:57

Merci de sfat, am sa fac tam tam, oricum pana acum nu i-a fost usor dar acum am toate argumentele si am si dovezi sa solicit schimbarea lui.

De asemenea ma gandesc sa fac si o plangere penala pentru abuz de incredere sau cred ca mai bine se incadreaza in infractiunea de gestiune frauduloasa si cred ca si inselaciune.
Ce ma sfatuiti?

:cafea:

ignite

Post by ignite » 10 Mar 2009, 12:36

gestiune frauduloasa.

oricum...vezi ca in general lichidatorul e pe mana cu judecatorul sindic. Adica ...e o legatura intre ei.

machedon

Post by machedon » 10 Mar 2009, 13:44

1.sesizeaza sindicul
2.solicita inlocuirea lichidatorului din dosar
3.sesiseaza comisia de disciplina din cadrul UNPIR
4.solicita stramutarea cauzei. :razz:

Post Reply