As avea nevoie de cateva informatii, un mic ajutor

Discutii privind alte teme decat cele pentru care exista un forum
Post Reply
zoner

As avea nevoie de cateva informatii, un mic ajutor

Post by zoner » 03 Mar 2009, 14:38

Salut, sper ca am postat unde trebuie, dar am si eu o mica/mare? problema.

Un prieten de-al meu a fost arestat pentru trafic de droguri, eu eram doar prieten cu el in conditiile in care ne intalneam doar ca ma ducea acasa cu masina de la bucuresti la mine acasa sa nu ma duc cu trenul sau altceva si intamplator mai ieseam pe la suc cafele rar dar ieseam, treaba e ca a fost arestat si nu a fost prins cu nimic asupra lui nici sub influenta.

Problema mea e ca am fost chemat printr-o citatie pe care era scris si corectat cu pasta corectoare, nu avea decat o semnatura pe ea si nici macar nu avea numar.

M-am prezentat la procuror conform citatiei, si am vorbit cu inspectorul iam explicat care era treaba mea cu baiatul, i-am zis si pe declaratia mea am scris ca nu am vazut in mod explicit droguri la el, nu am consumat, nu am avut in posesie si nu stiam daca vinde sau nu doar ca e consumator dar asta nu era treaba mea eu doar ma duceam cu el cu masina si aveam o prietenie nu foarte apropiata, ei mi-au aratat poze cu mine si cu el intr-un mc donaldns si ma luau cu tot felul de discutii care sa ma incurce pe mine. De moment ce apelez aici e clar ca nu am avut legatura cu el poate stiam ca omu are in posesie, consuma cu prietenii lui, ca se duce si cumpara, de unde nu stiu si nici nu cunosc de unde cumpara, problema e ca m-au amenintat pe mine ca au impotriva mea cateva lucruri, ca el a declarat impotriva mea ceva anume si m-au pus sa semnez inainte sa plec ca iau la cunostinta ca am dat declaratie ca o sa ma prezint la o alta "audiere" in data de... si ca solicit aparator, banuiesc avocat.

Am vorbit cu mama lui si mi-a zis ca nu a declarat nimic de nimeni niic macar de prietenii lui cu care consuma, si la primul proces cu declaratiile in fata a zis judecatorului el si cel arestat ca au consumat si ce cantitati si ca au consumat cu prieteni de-ai lor dar a zis ca nu mai stie cu cine, ma gandesc ca m-au chemat pe mine sa descopere consumatorii lui sa l bage in belea, e grav? trebuie un avocat ca nu stiu ce sa fac imi e frica sa nu fie o "manarie" ceva si sa pic de fraier pentru o chestie de genu.

Va multumesc.

Post Reply