Amenda politia comunitara
Amenda politia comunitara
Ca sa intelegeti cel mai bine si pentru a putea sa imi dati un sfat in acest sens o sa va relatez pe scurt ce mi s-a intamplat.Circulam pe Soseaua Iancului impreuna cu o colega de-a mea de servici pentru merge la o intalnire in aceea zona.Eu locuind in aceea zona (Piata Iancului) am sesizat ca "domnii" de la Politia Comunitara ridicau toate masinile care erau parcate pe marginea carosabilului(masina care sunt parcate in aceste fel de cand ma stiu eu) fapt pentru care am indraznit sa ii intreb pe stimatii domni care reprezinta politia comunitara "noi unde o sa mai parcam masinile daca ne este interzisa parcarea in aceea zona?!?" raspunsul acestuia a fost : " LA MATA" , moment in care m-am enervat si m-am dat jos din masina si i-am cerut acestuia socoteala despre modul in care mi s-a adresat,mai ales ca acesta reprezinta o Institutie Publica si un astfel de comportament nu creeaza deloc o imagine buna acestora(dar dupa cum bine stie toata lumea angajatii acestei institutii sunt foarte slab pregatiti ca sa nu spun alte cuvinte care ar fi chiar jignitoare)bineinteles ca nu am primit nici o explicatie , se balbaia in fata mea si nu era in stare sa lege doua cuvinte aceea persoana.Vazand ca nu am cu cine discuta si ca, cu oameni de asemenea speta nu te poti intelege am lasat-o balta, nu inainte de a ii reprosa pentru ultima data modul in care mi s-a adresat.Ca dupa cateva zile sa ma anunte parintii mei ca acasa mi-a sosoit o amenda de la politia comunitara in valoare de 300 RON(luand numarul de inmatriculare de la masina au identificat proprietarul si au trimis amenda FARA CA EU SA O SEMNEZ,motivul :"a savarsit in public injurii si expresii jignitoare la adresa institutiei si agentilor comunitari aflati in exercitiul functiunii precum si refuzul de a da relatii pt stabilirea identitatii sale.vreau sa va mentionez foarte clar ca nu am savarsit nici una din aceste fapte pentru care eu sunt acuzat, cu atat mai mult ca eu eram cu o colega de servici de la banca fapt pentru care nu imi puteam permite sa aduc injurii acestora(ea a fost martora la toata intamplarea), referitor la datele mele de identificare eu am coborat din masina pentru a discuta cu acestia si nici macar un agent de la politia comunitara nu mi-a solicitat nici un document,nu va mai mentionez ca acestia nu s-au legitimat.As dori si eu sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu un model de CONTESTATIE pe care sa o depun la Judecatoria Sectorului 2,si sa imi spuneti ce parere aveti de ceea ce mi s-a intamplat si daca doar mie mi se pare anormala o astfel de reactie.Stau si ma gandesc ca uite ce inseamna sa dai putere la toata prostimea sa dea amenzi dupa ureche.
Va multumesc anticipat.