probleme cu carpatica

Asigurari de bunuri si persoane
Post Reply
fabio_84

probleme cu carpatica

Post by fabio_84 » 05 Feb 2009, 19:46

salut..
am un dosar de daune la carpatica de vreo 2 luni si jumate si nu vor sa-mi accepte plata..cel putin nu in intregime,ar mai lipsi vreo 5000ron..

jurista

probleme cu carpatica

Post by jurista » 19 Feb 2009, 16:56

si eu am o problema cam la fel si nu vor sa-mi dea nici un ban si aveam casco. eu vreau sa sun la comisia de supraveghere a asigurarilor si sa le spun situatia. faceti la fel.

AndreiHeresanu

Post by AndreiHeresanu » 31 Mar 2009, 20:32

Aveti dreptul de a solicita modul de calcul a despagubirii. De asemenea, putei apela cu incredere la CSA.

observer

Post by observer » 31 Mar 2009, 21:55

Da-i in judecata. Si jumuleste-i ca pe pui. Un articol in presa locala . Oleaca da tam tam.

kitten

Post by kitten » 01 Apr 2009, 11:57

aveti grija la prescriere -2 ani- dreptul asiguratului de a solicita despagubirea, se timbreaza la valoare
solicitati-le si cheltuieli de judecata sa se invete minte (si eu sunt intre cei ce se roaga de ei)
o alta problema tot la acest capitol este relatia service-asigurat-asigurator, cand asiguratorul refuza la plata sumele datorate si e prins serviceul si asiguratul la mijloc

Helen

Post by Helen » 07 Jul 2009, 16:53

Poti sa mergi la ei si sa le soliciti modul de calcul al despagubirii si motivul pt care iti refuza plata acelei sume. Nu semna ca esti de acord cu despagubirea pe care ti-o ofera, pt ca dupa aceea nu mai poti sa formulezi o plangere impotriva lor. Daca nu au argumente legale transmite o plangere la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor la care atasezi o copie a documentelor justificative si solicita un raspuns. Inainte insa, citeste contractul pe care l-ai incheiat ca ai in el si excluderi de la despagubire.

keetyroots

Re: probleme cu carpatica

Post by keetyroots » 13 Dec 2010, 17:59

aceeasi problema, mie mi-a respins dosarul de daune, si m-am hotarat sa ii dau in judecata...
sunt de-a dreptul hilari.....

angel

Post by angel » 13 Dec 2010, 19:30

keetyroots wrote:aceeasi problema, mie mi-a respins dosarul de daune, si m-am hotarat sa ii dau in judecata...
sunt de-a dreptul hilari.....
asa este...incredibil,dar adevarat...muta cu cativa centimetri scriptic(chiar daca toate pozele de la locul faptei si pv-ul incheiat de politie"zice" altceva),lovitura ca sa nu solutioneze dosarul de dauna...
sunt capabili de orice.

atentie la procedura prealabila...pe art. 720 ind. 1 c.pr.civ...

din experienta proprie, va zic ca nu se prezinta la conciliere...cel putin cei de la sucursala unirii.
saptamana trecuta am inteles ca a fost un protest spontan al pagubitilor.

keetyroots

Re:

Post by keetyroots » 07 Jan 2011, 18:33

AndreiHeresanu wrote:Aveti dreptul de a solicita modul de calcul a despagubirii. De asemenea, putei apela cu incredere la CSA.
CSA = apa de ploaie (am apelat eu la ei si am primit raspuns copy/paste cu cel de la carpatica)

angel

Re: Re:

Post by angel » 07 Jan 2011, 19:17

keetyroots wrote:
AndreiHeresanu wrote:Aveti dreptul de a solicita modul de calcul a despagubirii. De asemenea, putei apela cu incredere la CSA.
CSA = apa de ploaie (am apelat eu la ei si am primit raspuns copy/paste cu cel de la carpatica)
corect.
asa este.
am vazut si astfel de raspunsuri.

emtix

Post by emtix » 07 Jun 2011, 23:32

eu cu astra am avut belele
2 luni de zile m am tot certat cu ei. intr un final am rezolvat o , cred ca s au saturat sa le urlu in cap

Post Reply