Amenda neplatita 1000ron

Discutii privind procedura civila
uncetatean

Amenda neplatita 1000ron

Post by uncetatean » 04 Feb 2009, 12:47

Am primit o amenda de 1000 ron pentru tulburarea ordinii si linistii publice , momentan nu am bani :| ce se intampla daca nu platesc nici nu am de unde acum peste 3 4 luni?creste valoarea amenzii dar peste ani?
Multumiri anticipate :?:

ignite

Post by ignite » 04 Feb 2009, 13:14

daca nu platesti o sa ai penalitati si o sa fii executat silit, adica ti se vinde orice bun al tau, la alegere sau ti se opreste din salariu. Te sfatuiesc sa platesti repede.

uncetatean

Post by uncetatean » 04 Feb 2009, 13:50

nu am nici un bun pe numele meu o sa mi se opreasca din salar am inteles cand o sa ma angajez :)nu mi ai raspuns daca suma se mareste odata cu trecerea timpului ???in 3 ani nu se prescrie? raman dator la primarie si o sa ma constranga ???cat despre plata cum ziceam nu am bani si nici nu am sa ma grabesc.

ignite

Post by ignite » 04 Feb 2009, 14:09

se adauga niste penalitati

de prescris...daca o vor da in executare in mod regulat...ca exista un compartiment specializat...nu se prescrie. Prescriptia este o sanctiune pentru cel care sta pasiv si nu face nimic in sensul recuperarii unei creante...dar aici e altceva...totul este automat ca sa zic asa....
crede ma ca mai bine o platesti.

uncetatean

Post by uncetatean » 04 Feb 2009, 14:14

tz tz tz nu am bani si nici nu vreau:) justitiaromana :)ce i mai iei partea.

alex

Post by alex » 04 Feb 2009, 15:16

Actul juridic normativ suprem (Constitutia) spune ca nimeni nu e mai presus de lege.
Gresim , platim.
a!!!!!!!!! stai!!!!! sau numai unii trebuie sa platim cand gresim!!!!!!!
de ce???

alex

Post by alex » 04 Feb 2009, 15:17

parca nu-i chiar drept :razz:

cristal

Post by cristal » 04 Feb 2009, 15:20

Vai Ignite, dar de cand la amenzi se pot adauga penalitati?
Mai vezi procedura fiscala..art. 153 cpf..,.. ceva..nu mi-l amintesc acum...si nici nu am chef sa deschid programul legislativ!

Auzi uncetatean, dar de ce nu ai facut plangere contraventionala impotriva p-v ? Daca ai motive,...si mai esti in termen... contesta!! Plangerea suspenda executarea pana la solutionarea ei.

Nu, la amenzi nu se pot adauga penalitati..dobanzi..etc...samd.

cristal

Post by cristal » 04 Feb 2009, 15:23

Mai, lasati omul in pace! Nu-i mai faceti educatie...juridico...civico..sociala...ca nu are sens!
Fiecare intelege din viata exact....ce vrea!
Eu personal, nu am reprosat nimic nimanui...nici macar celor cu dosare penale.
Da, poate ii mai trimit pe la biserica...dar, in rest...pierdere de vreme! Ei vor fece oricum ce vor dori!

ignite

Post by ignite » 04 Feb 2009, 16:20

vai...cristal...

chiar trebuia sa te dai mare?

am vrut sa spun ca trebuie sa execute...se intelege...si banuiesc, ca se poate actualiza si amenda...in fine...nu ma pricep asa de bine ca tine...oricum, ideea e ca trebuie sa o plateasca...nu pentru ca tin eu partea justitiei romane...ci pur si simplu asa trebuie sa faca.

cristal

Post by cristal » 04 Feb 2009, 17:05

IGNITE wrote:vai...cristal...

chiar trebuia sa te dai mare?

am vrut sa spun ca trebuie sa execute...se intelege...si banuiesc, ca se poate actualiza si amenda...in fine...nu ma pricep asa de bine ca tine...oricum, ideea e ca trebuie sa o plateasca...nu pentru ca tin eu partea justitiei romane...ci pur si simplu asa trebuie sa faca.
Da Ignite, chiar trebuia!

Parerea mea: nu stii, taci !

uncetatean

Post by uncetatean » 04 Feb 2009, 17:52

M-am documentat si de pe alt forum de pe soft ... si pe urma m-am dus direct pe siteul mediafax :) munca in folosul comunitatii .Daca nu platesc acum am sa fiu constrans mai tarziu de primarie.
Mi-am luat amenda pentru ca am meritat dar sa vina 5 inshi sa te salte :| sunt revoltat pe politia romana , am minim 5 motive din experienta proprie , stiti legi sunteti soricei de biblioteca si va rezumati strict la TEORIE nu si la PRACTICA din rOMANICA .
"practica" multi vb in necunostintza de cauza sa ma exprim elevat.
Oricum multzam pentru sfaturi

alex

Post by alex » 04 Feb 2009, 17:59

fara cearta, pls :cafea:

ignite

Post by ignite » 04 Feb 2009, 19:00

cristal...nu am stiut ca nu am stiut...

o parte din sfat era corecta, nu?

se pare ca esti un pic de la tara...tu esti primul din neamul tau care se incalta cu pantofi, nu?

iti dai seama ca si tu o sa gresesti...si o s o iei in bot, nu?

apropos...daca esti prost sau proasta si nu stii ce este aia o inselaciune, mai bine taci dracu din gura, nu? (aprospos de intrebarea panselutei).

cristal

Post by cristal » 04 Feb 2009, 19:30

Ba paisanule care te afli!!!
Nu mai da cu mucii in fasole pe forumul asta , nu te mai exprima eronat..ca ai sa ti-o iei !!!
Daca nu te admonesteaza instanta sau clientul , vin eu si ti-o trag ori de cate ori originile tale absconse racnesc incompetenta suferinda in mod public sau privat!

Pa bre! :-D

Post Reply