scuzati da am gresit locatia post-ului, sunt prima data pe acest forum
acum vreo 3 zile am pariat la o casa de pariuri pe internet din anglia care isi desfasoara activitatea si in romania cu servicii in limba romana
casa respectiva de pariuri transmite live unele competitii
la una dintre competitii dupa ce am facut un pariu in direct pe un meci de tenis si dupa care am urmarit pe propria lor transmisiune am avut surpriza de a afla ca pariul a fost validat gresit, in defavoarea mea
am incercat sa folosesc serviciul "chat" unde mi s-a spus ca trebuie sa vin cu o confirmare oficiala si operatorul nu a vrut sa ma ia in considerare
in aceeasi seara am mai avut 3 pariuri pe un meci de fotbal care au fost validate gresit dar care le-am urmarit in direct pe alt site si nu in proportie de 100%
vazand ca operatorul roman nu ma ia in seama am trimis un e-mail la sediul central din marea britanie dupa care am primit o confirmare ca unul din cele 3 pariuri chiar a fost validat gresit si vor restitui suma dar fara sa mentioneze nimic despre celelalte ramase si mi-au dat un numar de telefon pentru serviciul clienti din romania
am sunat si acolo astazi si am vorbit cu acelasi operator impreuna cu care am consultat rubrica de rezultate de pe site-ul lor unde am gasit ca pariul din meciul de tenis a fost validat gresit pe site fiind rezultatul real
in aceasta noapte am intrat din nou pe site si am observat ca au modificat in sectiunea rezultate ca sa fie in defavoarea mea si nu au returnat nici un leu din pariurile validate gresit
acum sunt pe cale sa obtin inregistrarea video a meciului respectiv care ar fi o dovada incontestabila
cum pot sa ii atac?
am vreo sansa?
(suma pariata este relativ mica, dar cumulul pariurilor validate gresit pana in acest moment fac o suma care este deranjanta)
Casa de pariuri pe internet