Expert tehnic incrimineaza tendentios un om corect la Braila
Expert tehnic incrimineaza tendentios un om corect la Braila
Nu am crezut ca voi apela la " JUSTITIE FARA SECRETE ". Am nevoie de un sfat mai mult de cat oricand . Stiu ca aici il pot primi si de aceea multumesc anticipat membrilor online.Despre ce va voi scrie ,s-a petrecut anul trecut in Braila.Pe data de29 Iulie 2008 in curtea imobilului unde domiciliez in coproprietate cu o alta familie doi Fratii S .,care s-a arvunit casa spre vanzare unei doamne C.S.,s-a prezentat un cetatean A. G.,impreuna cu susnumitii.Ulterior am inteles ca era Expert Tehnic si a executat niste masuratori.De fata mai era si sotia mea R. cand s-a petrecut neprevazutul...Cei doi Fratii S s-au repezit la doamna C. S.si i-au luat cheile imobilului fara vointa dumneaei.Domnul Expert Tehnic nu numai ca nu a oprit acest act de talharie -zic eu,dar a incurajat faptasii dandu-le dreptate.Ca un om corect si vazand cum este agresata doamna C.S. ,am chemat Politia la nr. 112 . Pana la venirea Politiei ,i-am rugat pe toti trei sa o lase-n pace fiindca doamna era speriata indeajuns.Iar Expertului A.G.care afisa o mina aroganta si sfidatoare i-am zis:-V-ar place ca sotia dumneavoastra sa fie in locul doamnei C.S., batjocorita si umilit ? Ar trebui sa va cereti scuze ! aveti onoare ?...Vazand politia Expetrul Tehnic m-a atentionat ca voi suferi consecinte fiindca am sunat la 112,cand au sarit Fratii S. pe doamna C. S. ,fiindca dumnealui este cineva in Justitie si are relatii atat de mari incat poate baga dupa gratii la inchisoare pe toti cei care-l contrazic sau care-l supara fiind reprezentantul unui Domn Executor ... I-am raspuns sa fie sanatos ,dar nu a procedat corect ,dupa parerea mea si de aceea am si chemat politia. Fratii S au fost amendati de politisti. Si totul s-a terminat atunci... Dar IN DECEMBRIE 2008 am primit acasa o COMUNICARE care arata prin ordonanta procurorului,cu nr.....,din... am fost scos de sub urmarire penala,in temeiul disp. art.11 pct.1 lit.b din codul P.P. in baza art.91 lit.c C.P.s-a aplicat sanctiunea cu C. A. ,amenda in suma de... SOC TOTAL ...Am citit ORDONANTA si constatarea domniei sale ...Citez:"In urma unui conflict izbucnit intre persoanele prezente invinuitul EU la lovit (sic) pe Expert ." Martori Fratii S. Apoi se continua :"In raport de imprejurarile comiterii faptei,de lipsa consecintelor medicale ,de lipsa antecedentelor penale ale invinuitului, apreciez ca in cauza sunt incidente dispozitiile art.18/1 C.P. Nu se pomeneste nimic de doamna C.S. ,de politie, de amenda data fratilor S. Nu se spune ca in incinta au mai fost martori si sotia mea R, si doamna C.S. Eu am depus contestatie ,dar mi-a fost respinsa,de catre Procurorul de Servici. Apoi am depus la Judecatorul de Servici.Mentionez ca nu m-am apropiat de A.G.la o distanta mai mica de un metru,si ca am atasat cererii adeverinte medicale ca sufar de boli pe care nu le-am inventat pe 29 Iulie 2008,boli care nu-mi permit si nu mi-au permis sa fac miscari bruste . Nu am avut practic cum sa "dau cu capul" asa cum au inventat martorii,avand mana in ghips operata recent si forma trupeasca in imposibilitate de a lovi.Plus intre familiile Fratilor S. si familia mea a existat o relatie rece. datorita caracterului avar si cleptoman al respectivilor; Dar i-am iertat mereu ,chiar si atunci cand mi-au furat din casa scaunele sau cand au lovit-o pe o batrana in curte de mai multe ori si o punand-o sa manance de pe jos .(Maria se numea batrana ,nume de SFANTA ! ) Dar ei nu au inteles niciodata de ce au viata grea pe pamant...Imi este mila de toate fiintele din jurul meu inclusiv de oameni fiindca stiu ca viata ne este atat de scurta ,precum un bec pe care-l aprinzi si i se arde filamentul; Si niciodata nu-l va mai aprinde nimeni ... Am nevoie de AJUTOR !... Va multumesc !
cam ciudat ca nu ati fost chemat la nici o audiere de catre organele de cercetare penala(un politist in cazul de fata-cu siguranta prieten al expertului)...procurorul n-a gresit..a confirmat solutia propusa de politist(de a fi scos de sub urmarirea penala si sanctionat cu amenda administrativa) pe baza actelor intocmite de acesta.. Aveti nr de dosar? cereti o copie xerox a acestuia la Parchet sa vedeti declaratiile si celelalte documente..
era obligatoriu sa fiti de fata d-le vidoc, in momentul in care se presupune ca vi s-au adus la cunostinta drepturile procesuale in calitate de invinuit, printr-un proces-verbal. Cautati in dosar acest proces-verbal si vedeti ce scrie in dreptul semnaturii dvs. Dar daca tot s-a ajuns la instanta, motivati ca nu ati fost audiat, ca nu ati fost intrebat ce probe aduceti in favoarea dvs si enumeratiile. Soliocitati restituierea dosarului continuarea urmaririi penale. Probele solide sunt martora ce a fost lovita si procesele verbale de amenda date de politisti(faceti in scris o cerere la Politie in care solicitati sa vi se comunice daca x si y au fost sanctionati in ziua de ___ motivand ca va este necesara in instanta ori la Parchet)
Daca nu, domnul expert va poate solicita in baza sentintei ce o va pronunta instanta, daune in bani!!
Daca nu, domnul expert va poate solicita in baza sentintei ce o va pronunta instanta, daune in bani!!