denunt calomnios

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
smarti

denunt calomnios

Post by smarti » 16 Jan 2009, 21:19

buna seara tuturor.as dori de la cei mai stiutori decit mine niste sfaturi in legatura cu o problema cu care am fost cadorisit.un coleg de serviciu a cazut jos la cca 50 metri de mine facindui-se probabil rau.eu nu am vazut cind a cazut fiind cu spatele la el.a vazut un alt coleg cu care discutam si care era cu fata spre locul unde cel dintii cazuse.m-am deplasat rapid spre locul unde cel cazut era ajutat sa se ridice de citiva colegi care erau in preajma celui cazut.cind am ajuns linga cel cazut am constatat ca acesta se sufoca inghitindu-si limba,era vinat la fata,ochii dati peste cap...l-am ridicat rapid in sezut si i-am aplicat citeva lovituri usoare cu palma intre omoplati pina ce a tusit usor semn ca nu si-a ingitit limba iar culoarea vinata a diparut.am anuntat salvarea care l-a preluat in coma si l-a transportat la spital.trebuie spus ca individul degaja o puternica halena alcoolica si ca este cardiac cunoscut de medicul de la medicina muncii.am mers a doua zi la el la spital cu mincare,din spirit umanitar stiind ca este parasit de sotie.am vorbit citeva minute cu el timp in care am constatat ca pe noptiera avea un flacon de nnhaloperidolnn si ca starea lui era confuza.am facut atunci legatura ca acea stare confuzionala provenea de la haloperidol.mi-am luat ramas bun de la individ,urindu-i sanatae si spunindu-i sa manince ce-i adusesem.pt toata aceasta facere de bn ,din care tin sa mentionez nu-mi fac un titlu de lauda,individul a carei viata i-am salvat-o,m-a reclamat la politie deoarece...L-AS FI BATUT,si din cauza mea ar fi ajuns in spital.au fost audiati deja doi colegi de-ai mei cu privire la acest aspect,acestia declarind adevarul asa cum si eu vi l-am relatat.urmeaza sa fiu si eu audiat.va rog sa-mi spuneti daca as putea sa fac o plingere penala impotriva individului,pt denunt calomnios, in faza cercetarii politienesti sau care ar fi sugestiile dvs pt a-l aduce in fata justitiei pe respectiv.cu mii de multumiri,smarti.

ignite

Post by ignite » 18 Jan 2009, 14:54

ti-ai raspuns singur.

cristal

Post by cristal » 22 Jan 2009, 20:36

Nu merge pe denunt calomnios!

constable

Post by constable » 09 Feb 2009, 18:46

Ai recunoscut ca l-ai lovit. Chiar ai facut-o ! O sa primesti un NUP pe 10 lit.d fata de tine. Si tot aceeasi solutie si tot pe lit.d daca te vei plange pentru denuntare calomnioasa. Este ca era mai bine sa iti vezi de drum ? Chestia aia cu "pe cine nu lasi sa moara , nu te lasa sa traiesti". Glumeam, dar acum ai toate motivele sa-ti palmuiesti colegul...

gabriel85

Post by gabriel85 » 22 Mar 2009, 17:34

tu chiar l-ai lovit..dan nu-ti face griji, nu sunt probe..denuntare calomnioasa nu merge decat atunci cand vei primi de la Parchet solutia fata de tine, adica un nup, si doar daca este pe 10 a sau uneori 10 c, adica fie fapta nu a existat, fie nu ai fost tu faptuitorul..parerea mea?-se va merge pe art 10d in ambele cazuri, adica nici unul nu are nimic de castigat..

gabriel85

Post by gabriel85 » 22 Mar 2009, 17:34

tu chiar l-ai lovit..dan nu-ti face griji, nu sunt probe..denuntare calomnioasa nu merge decat atunci cand vei primi de la Parchet solutia fata de tine, adica un nup, si doar daca este pe 10 a sau uneori 10 c, adica fie fapta nu a existat, fie nu ai fost tu faptuitorul..parerea mea?-se va merge pe art 10d in ambele cazuri, adica nici unul nu are nimic de castigat..

gabriel85

Post by gabriel85 » 22 Mar 2009, 17:36

Post Reply