Buna! Incerc sa va povestesc in cateva cuvinte ce am patit. Mi-am cumparat o suprafata de pamant in apropiere de casa mea la circa 50 de metri. Accesul la acel teren este pe o alta strada care se infunda undeva. De ceva timp un cetatean ma tot bruiaza ca trec prin pamantul dansului pt a ajunge la terenul meu. I-am aratat ca in actele mele este prevazut drum de acces, iar terenul a fost scos din intravilan agricol in intravilan construibil. Intr-o anume zi el a venit impreuna cu doi nepoti si cu un tractorist si a descarcat materiale de constructii si niste stalpi de beton pe drum (si astazi sunt inca acolo de circa doua luni). M-am dus singur la el si i-am explicat frumos ca nu este bine daca descarca materialele acolo deoarece chiar si daca are dreptate (este pamantul lui) conform constitutiei am dreptul la servitute de trecere. Apoi a inceput sa strige si sa jigneasca, in momentul respectiv m-am intors l-am injurat si eu o singura data (ceva de mama) si am plecat linistit catre casa mea. Toata discutia a fost asistata de sotia mea care era la acasa pe terasa. El striga dupa mine injurandu-ma. Ieri ma trezesc cu un politist de la Judiciar la mine acasa cum ca persoana respectiva mi-a facut plangere la Parchet si ca cere daune morale de 10000 de euro pentru injurii. Sincer am inceput sa rad deoarece el este scandalagiul si de alte dati m-a mai jignit si pe mine si pe alte persoane tot de la drumul acela. (Le pot aduce in instanta pe acele persoane). Politistul m-a pus sa declar ce s-a intamplat si am explicat ca eu sunt victima nu el. Nu am declarat ca l-as fi jugnit. Si sotia a dat o declaratie. Precum am si specificat ca ne-a jignit in repetate randuri pe mine atat si pe altii. Apoi politistul m-a pus sa fac o declaratie in care am inteles ca sunt acuzat de infractiune, etc. Politistul mi-a spus ca are declaratie si de la fratele dansului ca a fost acolo (pe care eu il cunosc), si i-am spus ca nu era acolo si ca nu am nici un motiv sa sustin acest lucru atata cat mai erau si alti martori (nepotii si tractoristul lui). Astazi l-a chemat pe fratele paratului sa vada dc recunoaste ca nu a fost acolo. Normal ca nu a recunoscut. Politistul mi-a spus ca incearca sa vorbeasca cu el si dc nu isi retrage cererea sa ii fac si eu plangere la parchet cu martori atat pentru data respectiva cat si pentru alte dati. Pot sa va spun ca sunt un inginer de succes fara antecedente penale, iar alti martori de-ai mei ca ne-a jignit intr-o alta zi sunt un alt inginer si un doctor. Paratul e de profesie strungar si acuma este pensionar si din lipsa de ocupatie isi face de lucru cam cu toata lumea. Ceea ce ma doare cel mai tare este ca imi atinge orgoliul si sincer nu prea am timp nici pentru familie, iar nesimtitul asta ma pune pe drumuri. In principiu ce mi se poate intampla? Si ce ar trebui sa fac?
Cu stima, Paul Sterescu
Dosar penal pentru injurii
Daca se dovedeste ca ati savarsit o fapta prevazuta de legea penala probabil ca va veti alege cu o sanctiune penala.
Angajati un avocat, este cel mai bun sfat! Nu tratati problema superficial crezand ca nu are cum sa patiti ceva ! BA DA PUTETI PATI si inca cum, nu stii ce probatorii isi face omul, martori inexistenti si mai platiti apoi si despagubiri.
ANGAJATI UN AVOCAT!
Angajati un avocat, este cel mai bun sfat! Nu tratati problema superficial crezand ca nu are cum sa patiti ceva ! BA DA PUTETI PATI si inca cum, nu stii ce probatorii isi face omul, martori inexistenti si mai platiti apoi si despagubiri.
ANGAJATI UN AVOCAT!
Re: Cercetat penal Help!
pacat pentru ce ai facu prietene................sa nu ai de tras mai tarziu
şi zici că ... discuţia a fost asistată?
mişto!
ia asistă asta:
şi că tu eşti inginer, martorul tău e doctor...tu inginer de mare angajament...
şi că ăla e strungar.
ŞI DACĂ STRUNGARUL O ARE MAI MARE CA A TA? ŞI DACĂ EL E MAI REZISTENT? ŞI TU MORI PRIMUL, IAR EL DUPĂ?
astea nu sunt criterii nenea
că ăla e strungar...la el te aştepţi la mai puţin.
că tu eşti inginer...care şi cumpără pământ fix de an pix...şi răspunzi la înjurăturile strungarului...la tine se aşteaptă lumea la mai mult...adică...să nu te pui la mintea prostului.
cine te pune să cumperi pământ? tu crezi că eşti doar tu pe planetă? cu pământul aşa e! tu ce crezi...e problema dracu.
asta ar fi o insultă...dacă e doar înjurătură.
şi nu e o faptă prev. de legea penală. oricum, nu ai fost în stare să ne spui pentru ce eşti învinuit. fapta...şi încadrarea juridică.
deci...o să primeşti un nup sau o scoatere de sub urmărire penală. art. 10 alin.1 lit. b) din C.proc.pen.
unii mai dau o amendă...de 1000 lei cu o motivare pe care nu o prea pricep.
omul însă te poate da în judecată pentru delict civil. că l ai insultat si i ai atins onoarea, reputaţia...de strungar. şi poţi să ajungi să plăteşti. DAR NU CRED.
mişto!
ia asistă asta:
şi că tu eşti inginer, martorul tău e doctor...tu inginer de mare angajament...
şi că ăla e strungar.
ŞI DACĂ STRUNGARUL O ARE MAI MARE CA A TA? ŞI DACĂ EL E MAI REZISTENT? ŞI TU MORI PRIMUL, IAR EL DUPĂ?
astea nu sunt criterii nenea
că ăla e strungar...la el te aştepţi la mai puţin.
că tu eşti inginer...care şi cumpără pământ fix de an pix...şi răspunzi la înjurăturile strungarului...la tine se aşteaptă lumea la mai mult...adică...să nu te pui la mintea prostului.
cine te pune să cumperi pământ? tu crezi că eşti doar tu pe planetă? cu pământul aşa e! tu ce crezi...e problema dracu.
asta ar fi o insultă...dacă e doar înjurătură.
şi nu e o faptă prev. de legea penală. oricum, nu ai fost în stare să ne spui pentru ce eşti învinuit. fapta...şi încadrarea juridică.
deci...o să primeşti un nup sau o scoatere de sub urmărire penală. art. 10 alin.1 lit. b) din C.proc.pen.
unii mai dau o amendă...de 1000 lei cu o motivare pe care nu o prea pricep.
omul însă te poate da în judecată pentru delict civil. că l ai insultat si i ai atins onoarea, reputaţia...de strungar. şi poţi să ajungi să plăteşti. DAR NU CRED.
gandeste-te bine la familia ta .....
ai facut mult rau chiar daca uni oameni nu ti-au facut nimic ...
ai copii..... pacat pt ei
cauta-ti altceva...............
TU ESTY PAUL ..... PACAT................
ESTY UN DOBITOC
ai facut mult rau chiar daca uni oameni nu ti-au facut nimic ...
ai copii..... pacat pt ei
cauta-ti altceva...............
TU ESTY PAUL ..... PACAT................