Am nevoie de ajutor sau un sfat

Familiei
Post Reply
marin2006

Am nevoie de ajutor sau un sfat

Post by marin2006 » 11 Jan 2009, 12:10

In urma cu 16 ani am cunoscut-o pe "EA" si m-am indragostit nebuneste.Aveam sa incepem o relatie inpotriva parintilor mei care nu au dorit-o si datorita dragostei dintr noi am mers mai departe. Locuim cu chirie si nu suntem casatoriti legal .De asemenea avem un copil in varsta de 13 ani . Copilul la varsta de 2 ani a fost diacnosticat cu hipoacuzie bilaterala. Am trecut peste aceasta problema detul de greu . Ea a fost cea mai afectata psihic . Cu greu a mers la un medic in speranta ca va trece peste depresia in care a cazut . In urmatorii ani am sprijinit-o cat de mult am putut . Dar in urma cu o luna am aflat ca avea an amant de aproape 4 ani . Am aflat cand s-au despartit . M-a sunat EL . Cand a venit ea acasa mi-a povestit tot cu lacrimi din abundenta . In acel moment m-am simtit injunghiat direct in inima . Inima mea s-a rupt in doua ; jumatate o iubeste , iar cealalta jumatate o uraste . Acum nu stiu ce sa fac . Cred ca mai bine ne despartim ,dar as dori sa castig copilul . Nu stiu ce sa fac . Va rog sa ma ajutati cumva .

Post Reply