Problema divort
Problema divort
Buna ziua , am si eu o nelamurire sper ca ma puteti ajuta.. parintii mei au divorat acum ceva timp si eu stau cu mama si sora mea la bunica , daca eu ma mut cu tatal meu casa in care sta tatal meu va mai trebui sa se vanda?
deci parintii mei sau despartit acum un an..si locuiam intro casa cu totii si de atunci eu am fost la tribunal..sa aleg cu cine sa stau si am ales cu mama si sora mea adica legal eu si sora mea am fost incredintati mamei :) ..si tata sta singur in casa aceea in care locuiam care acum e de vanzare. dupa ce se vinde casa banii vor fi impartiti :) si vreau sa stiu daca eu ma mut cu tata casa se va mai vinde?
:(

Dupa procesul de divort urmeaza un proces de partaj in care se impart intre soti bunurile lor comune, adica care au fost dobandite in comun dupa data incheierii casatoriei. Despre partaj e vorba? In cadrul acestui proces s a hotarat vanzarea casei. Sau este vorba despre o alta situatie?
TU TREBUIE SA NE RASPUNZI DACA VREI SA TE AJUTAM.
Si sa iti spun si de ce. Pentru ca nu are nici o importanta ca tu te muti de colo, colo. Intelegi?
In functie de alte lucruri se hotaraste vanzarea unei case si impartitul banilor si al oricaror lucruri in general.
Cui apartine casa? Din banii cui a fost construita sau cumparata? Cand a fost construita sau cumparata de parinti sau de unul dintre parinti?
Si sa iti spun si de ce. Pentru ca nu are nici o importanta ca tu te muti de colo, colo. Intelegi?
In functie de alte lucruri se hotaraste vanzarea unei case si impartitul banilor si al oricaror lucruri in general.
Cui apartine casa? Din banii cui a fost construita sau cumparata? Cand a fost construita sau cumparata de parinti sau de unul dintre parinti?
pai casa face parte din partaj..cred. partajul nu e ala cand trebuie sa vina o comisie ceva sa evalueze casa si sa spuna un pret pentru ea?parca asa stiam..IGNITE wrote:Dupa procesul de divort urmeaza un proces de partaj in care se impart intre soti bunurile lor comune, adica care au fost dobandite in comun dupa data incheierii casatoriei. Despre partaj e vorba? In cadrul acestui proces s a hotarat vanzarea casei. Sau este vorba despre o alta situatie?