Magistratul-presedinte de club?!?!

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
pepino

Magistratul-presedinte de club?!?!

Post by pepino » 25 Dec 2008, 19:38

Un magistrat, poate fi presedinte, membru in comitetul director sau membru al unui club(asociatie) gen LYONS, KIWIANIS,ROTARY,ROTARACT,MASA ROTUNDA, avand in vedere art. 5 din legea 303 care prevede ca functiile de MAGISTRAT..... sunt incompatibile cu orice alte functii publice sau private....????!!!!!!
In cadrul acestor cluburi am auzit ca presedintele reprezinta asociatia si clubul.

danaev

magistrat presedinte de club

Post by danaev » 26 Dec 2008, 17:05

Bineinteles ca singura activitate pe care o poate indeplini este cea didactica in invatamantul superior juridic. Asta dupa lege. Dar.....in realitate se ocupa dumnealor de mult mai multe, ca deh-sunt foarte potenti.Exemplele de cluburi pe care le-ai dat tu, nu stiu cum se face dar toate aduc a masonerie, in diferitele variante, dar e acelasi lucru. Nu putem cu mintea gandi cati dinte onor magistratii, indeosebi dinte cei cu functii inalte, fac parte- in realitatea nevazuta de muritorii obisnuiti-din tot felul de cluburi, clubulete si organizatii care de care mai oculte. Cum altfel sa acceada si mai ales sa se mentina in acele functii?

ignite

Post by ignite » 28 Dec 2008, 10:13

club=superpi..y..dos=superdobitoc=superextramegataran=superextramegaprost=mort

pepino

Post by pepino » 28 Dec 2008, 10:27

Ignite ! Nu m-a lamurit raspunsul tau! Daca as da un examen pe tema asta nu as sti ce sa raspund! Problema este ca eu consider ca membri pot fi. Nu pot fi in schimb presedinti. Acum cine stie despre ce vorbesc ar fi bine sa ma lamureasca. Ce inseamna functii private? tu stii? :floare: :cafea: :floare: :cafea:

MedEx

Post by MedEx » 01 Jan 2009, 18:24

Parerea mea e ca membri pot fi in cluburile private dar nu pot avea o functie privata ca cea de presedinte sau director etc. Legea asa spune nu?

pepino

Post by pepino » 05 Jan 2009, 22:17

Poate nu m-ati inteles, este considerata nnfunctie privatann conform celor mentionate , calitatea de presedinte, vice-presedinte membru in comitetul director in cadrul cluburilor enumerate mai sus ?
ESTE SAU NU nnFUNCTIE PRIVATAnn ?!? :x

KKK

Post by KKK » 05 Jan 2009, 22:54

poate e onorifica.

Post Reply