Discutii privind procedura penala
-
raduvalenaru
Salutare la toti!
Am lipsit o perioada de pe forum dar nu cred ca m-a plans nimeni!
Am avut la ICCJ un recurs penal solutionat saprtamana aceasta prin admitere.
Stie cineva cat poate dura motivarea unei decizii a sectiei penale la ICCJ ?
Decizia Curtii de Apel a fost recurata de inculpat si partile responsabile civilmente, aducandu-i-se mai multe critici. Am avut ca motive de recurs 5 critici privind legalitatea si temeinicia acestei decizii, iar partile responsabile civilmente dupa recurarea in termen a deciziei, prin motivarile depuse au aderat la motivele de recurs ale inculpatului.
Multumesc anticipat.

-
Tom
Conform dispoziţiillor generale ce reglementează judecata cauzelor penale, mai precis art.310 alin.2 C.proc.pen., hotărârea se redactează în cel mult 20 de zile de la pronunţare.
-
raduvalenaru
Multam Tom!
As vrea sa-mi raspunda cei care au trecut prin faza recursului la ICCJ, deoarece stiu ca este...un pic diferit fata de ce spune cpp.
-
raduvalenaru
Nici pana la aceasta data ICCJ nu a motivat hotararea pronuntata in acest recurs in cursul lunii decembrie 2008 !!!
Situatia inculpatului este foarte buna prin admiterea recursului , dar nu inteleg de ce dureaza asa de mult o motivare la ICCJ !
S-a mai intalnit cineva cu asa o situatie?
Am facut si un memoriu Presedintelui ICCJ. Raspunsul a fost ca sunt foarte aglomerati si ca dureaza motivarea!
-
observer
Anu asta o sa intri in posesia ei.

-
Baltazar
Cam asa, 6-12 luni, dupa noroc...
-
MedEx
Am castigat si eu la ICCJ tot in recurs penal! Nu m-a mai interesat motivarea ci doar faptul ca pustii mei (clienti) erau liberi. Au vazut si ei capitala McnDonalds etc. ca dupa nici un an de zile sa ma sune intr-o sambata seara mama unuia din nou!
Alta talharie! Si fiindca nu l-am pus pe loc in libertate a renuntat la serviciile mele L-a angajat pe unul mai bun care ........... tot nu l-a pus in libertate ca vorba aia nu se poate mai frate dar den romanun.........
-
elle_cv
de ce nu merge site-ul ICCJ???

-
cristal
MedEx wrote: Si fiindca nu l-am pus pe loc in libertate ...
Aha, visai ca esti jude deja,nu?
Sincer, pe mine m-ar fi interesat foarte mult motivarea!