Subiectele de la Barou - REZOLVATE
Dupa ce ai dat click pe link dai in jos de scrol si o sa-ti apara niste dischete in dreptul carora sunt titlurile subiectelor (de ex: drept civil.doc). Dai click pe text si o sa se incarce o alta pagina cu 2 vitezometre
, tu dai click unde scrie free user. In final o sa se mai incarce o pagina cu un buton mare albastru, pe care scrie download. Dai click pe el si downloadezi fisierul.

examen barou 2009, subiecte?
Bunaziua tuturor,
sunt si eu noua pe aici inca nu stiu bine cum functioneaza, cautam daca are cineva subiecte si rezolvari de la examenul din 2008 ptr a invata ptr acesta din 2009... am inteles ca vor fi asemanatoare.
Va rog, eu o sa dau la baroul di Prahova.
Daca cineva ma poate indruma sau ajuta..
multumesc!
sunt si eu noua pe aici inca nu stiu bine cum functioneaza, cautam daca are cineva subiecte si rezolvari de la examenul din 2008 ptr a invata ptr acesta din 2009... am inteles ca vor fi asemanatoare.
Va rog, eu o sa dau la baroul di Prahova.
Daca cineva ma poate indruma sau ajuta..
multumesc!
subiecte rezolvate
Bobocel, te rog frumos, trimite-mi si mie subiectele alea pe adresa hannibal_lecter11@yahoo.com
Domnii de la Barou ne-au facut o supriza nu tocmai placuta cu mutarea examenului in septembrie si anuntul facut atat de tarziu, dar in fine, trebuia sa fim oricum pregatiti. M-ar ajuta mult acele subiecte, desi, evident, voi invata in continuare si din carti.
Merci
Domnii de la Barou ne-au facut o supriza nu tocmai placuta cu mutarea examenului in septembrie si anuntul facut atat de tarziu, dar in fine, trebuia sa fim oricum pregatiti. M-ar ajuta mult acele subiecte, desi, evident, voi invata in continuare si din carti.
Merci