Subiectele de la Barou - REZOLVATE

Examene, rezultate, pareri, etc
Post Reply
avram

Post by avram » 09 Dec 2008, 12:09

Dupa ce ai dat click pe link dai in jos de scrol si o sa-ti apara niste dischete in dreptul carora sunt titlurile subiectelor (de ex: drept civil.doc). Dai click pe text si o sa se incarce o alta pagina cu 2 vitezometre :grin: , tu dai click unde scrie free user. In final o sa se mai incarce o pagina cu un buton mare albastru, pe care scrie download. Dai click pe el si downloadezi fisierul.

avram

Post by avram » 09 Dec 2008, 14:14

In cazul in care pentru a putea face download va cere user-ul acesta este: Avram85 iar parola:rosebud

samsonics

Post by samsonics » 13 Dec 2008, 14:56

Gavril, te rog sa imi accepti scuzele mele pentru cele debitate mai sus la propria-ti adresa...de abia acum m-am sesizat asupra faptului ca esti presedintele :grin:

mikcez

Post by mikcez » 14 Jun 2009, 12:21

Ma intereseaza si pe mine foarte mult subiectele, daca se mai poate, va rog sa-mi spuneti si mie cum pot intra in posesia lor.

McBeal

examen barou 2009, subiecte?

Post by McBeal » 17 Jun 2009, 16:56

Bunaziua tuturor,
sunt si eu noua pe aici inca nu stiu bine cum functioneaza, cautam daca are cineva subiecte si rezolvari de la examenul din 2008 ptr a invata ptr acesta din 2009... am inteles ca vor fi asemanatoare.
Va rog, eu o sa dau la baroul di Prahova.
Daca cineva ma poate indruma sau ajuta..
multumesc!

3Finn

subiecte rezolvate

Post by 3Finn » 22 Jul 2009, 09:57

Bobocel, te rog frumos, trimite-mi si mie subiectele alea pe adresa hannibal_lecter11@yahoo.com

Domnii de la Barou ne-au facut o supriza nu tocmai placuta cu mutarea examenului in septembrie si anuntul facut atat de tarziu, dar in fine, trebuia sa fim oricum pregatiti. M-ar ajuta mult acele subiecte, desi, evident, voi invata in continuare si din carti.

Merci

Post Reply