Am nevoie de ajutor, privind gratierea
Am nevoie de ajutor, privind gratierea
Buna ziua, am si eu o intrebare si sper sa imi raspundeti. Care ar fi sansa obtinerii unui decret de gratiere, pentru condamnari de furt calificat, avand in vedere ca parintii condamnatului au o situatie financiara foarte proasta, adica foarte multe datorii (de MILIARDE), nu are nici unul din ei venituri (se intretin din ce au in curte), tatal condamnatului are cancer esofagian si metastaze pulmonare multiple, diagnostic pentru care medicii nu i-au dat mai mult de 6 luni de viata, iar condamnatul este singurul barbat din familie, exceptand tatal, care nu mai are mult de trait. Va multumesc.
Din capul locului iti spun ca nu ai nici cea mai mica sansa.
Poti incerca...iti trebuie un avocat care sa stie ce face...nu orice avocat stie sa redacteze frumos o cerere.
Noi am avut asa ceva...eu nu ii dateam nici o sansa.
Tipul ... avea o functie...in garda lui Iliescu...si desi avea o condamnare de 7 ani pentru infractiunile comise... si a facut o situatie medicala...era foarte "bolnav" (nu avea nici pe dracu)...a venit la noi cu cativa medici... copilul olimpic pe bune...parintii la pamant...fel de fel...am facut un memoriu de gratiere ... cu care a mers pe la Cotroceni...l am refacut de cateva ori...si a tinut...mi s a parut incredibil...dar a tinut...doar incendiasera sediul politiei ca sa distruga niste dosare...trafic cu limuzine...generali...iures.
Dar, va spun si lui ii era frica de faptul ca nu o sa i se acorde gratierea...dar a facut ce a facut...cu cine a facut si...a mers.
Dar dvs...nici o sansa...nici ala nu avea...situatia dvs. nu va da dreptul la asa ceva...ce conteaza datoriile parintilor...de vina sunt cei care au contractat cu parintii...ei suporta riscul...asta este un pretext...
NU vreau sa va sperii, dar asta este realitatea...nu cred ca vreti minciuni.
Oricum, va trebuie un avocat cum v am spus, pe cont propriu...
Incercati.
Poti incerca...iti trebuie un avocat care sa stie ce face...nu orice avocat stie sa redacteze frumos o cerere.
Noi am avut asa ceva...eu nu ii dateam nici o sansa.
Tipul ... avea o functie...in garda lui Iliescu...si desi avea o condamnare de 7 ani pentru infractiunile comise... si a facut o situatie medicala...era foarte "bolnav" (nu avea nici pe dracu)...a venit la noi cu cativa medici... copilul olimpic pe bune...parintii la pamant...fel de fel...am facut un memoriu de gratiere ... cu care a mers pe la Cotroceni...l am refacut de cateva ori...si a tinut...mi s a parut incredibil...dar a tinut...doar incendiasera sediul politiei ca sa distruga niste dosare...trafic cu limuzine...generali...iures.
Dar, va spun si lui ii era frica de faptul ca nu o sa i se acorde gratierea...dar a facut ce a facut...cu cine a facut si...a mers.
Dar dvs...nici o sansa...nici ala nu avea...situatia dvs. nu va da dreptul la asa ceva...ce conteaza datoriile parintilor...de vina sunt cei care au contractat cu parintii...ei suporta riscul...asta este un pretext...
NU vreau sa va sperii, dar asta este realitatea...nu cred ca vreti minciuni.
Oricum, va trebuie un avocat cum v am spus, pe cont propriu...
Incercati.