Buna ziua
As dori daca exista cineva care ma poate ajuta in cazul descris mai jos.Este vorba de o mostenire in a carei posesie as dorii sa intru, de aceea va relatez urmatoarele:
Mostenirea de care va vorbesc este din 1952 cand matusa strabunicii mele a decedat neavand langa ea nici un succesor sau cautat ani de zile dupa care se gasit singura care a raspuns succesiunii strabunica mea in Romania a fost chemata pentru a intra in posesia celor ce ramaneau (imobile si bani in banci dar in 1955 am inteles ca era foarte greu de iesit din tara dar mite sa mergi sa ridici mosteniri era probabilitatea sa nu te mai intorci)astfel cum nu a reusit sa se prezinte in termen in 1959 sa trecut totul in domeniul Statului Cehoslovac atunci in 1994 bunica mea a incercat sa intre in posesie si sa dea statul slovac in judecata pentru despagubiri, raspunsul ambasadei a fost ca in mom. respectiv nu se gasea un avocat care sa cunoasca limba romana pentru a ne putea reprezenta.Acum eu fiind cea dea 5 si am inteles ultima care as putea s a mai fac ceva am nevoie de ajutorul cuiva care stie mai bine cum ar merge treaba.
Va multumesc si astept...
lauramatilda
Ocupatia:
Ultima vizita: 8-Nov-2008 10:46
Vezi profilul
Trimite un mesaj privat lui lauramatilda
Cauta toate mesajele lui lauramatilda
caut avocat specializat in retrocedare/succesiune
Re: caut avocat specializat in retrocedare/succesiune
A trecut mai mult de un an de cand va solicitam ajutorul nu prea am primit nici un raspuns defapt nici unul..oare nu a fost formulata corect doleanta mea sau poate nu de aici ar trebui sa incep prin a cauta un avocat? Pentru cei care ar avea o ideea va rog spuneti-mi si mie.
Buna ziua, aici tot nu am primit nici un raspuns, nu am scris unde trebuie?
Stimata Doamna,
Mergeti direct la biroul unui avocat.
Aici pe forum persoanele care scriu sunt din toata tara.
Dvs aveti nevoie de un avocat care sa locuiasca in acelsi oras cu dvs. pentru a putea colabora cu dansul/dansa cat mai eficient.
Mergeti direct la biroul unui avocat.
Aici pe forum persoanele care scriu sunt din toata tara.
Dvs aveti nevoie de un avocat care sa locuiasca in acelsi oras cu dvs. pentru a putea colabora cu dansul/dansa cat mai eficient.