Subiectele la examenul de admitere

Examene, rezultate, pareri, etc
avram

Subiectele la examenul de admitere

Post by avram » 04 Nov 2008, 15:23

In anexa 2 din hot. 423/2008 e trecuta lista subiectelor posibile, care insa nu concorda perfect cu lista cu tematica de examen din anexa 1. Intrebarea mea este: poate sa pice un subiect care sa fie in tematica, dar nu si in lista subiectelor posibile? De exemplu in tematica se regaseste si raspunderea pt ruina edificiului care insa nu e in lista de subiecte.

paisie

Post by paisie » 04 Nov 2008, 23:31

din cate stiu eu nu sunt subiecte posibile ci doar subiectele ce se vor da, cel putin asa a fost in anii trecuti.

Saint-ex

Post by Saint-ex » 26 Nov 2008, 15:26

Ce noutăţi mai aveţi despre examenul care începe săptămâna viitoare?
Ptr. cei care au dat în alţi ani, daca se poate "fi" in largul tau la examen.

avram

Post by avram » 26 Nov 2008, 16:28

La baroul Bucuresti mai degraba nu. Mai ales ca s-a schimbat si decanul. Deja am fost avertizati http://www.baroul-bucuresti.ro/admitere.htm

serafim

Post by serafim » 27 Nov 2008, 00:26

BAFTA tuturor candidatilor !!!!

misa

Post by misa » 27 Nov 2008, 12:48

Da...se apropie ziua examenului. Indiferent in ce barou , SA FIE CU NOROC ptr toata lumeachiar daca au mai dat sau nu, zeita Fortuna sa fie alaturi si sa fie cat mai multi intrati. :bye:

Saint-ex

Post by Saint-ex » 28 Nov 2008, 09:41

Mulţumim Frumos Misa!
La rândul meu, vă doresc MULT SUCCES tuturor celor care daţi examen.

misa

Post by misa » 28 Nov 2008, 13:24

Cred ca indiferent de pregatire, varsta, stapanire de sine, tot e normal sa ai emotii la un astfel de examen. Pentru multi poate ca este sansa vietii lor sa schimbe ceva, poate ca altii vor sa demonstreze ca pot lua acest examen, lor si altora, important e sa mergi cu incredere ca o sa fie bine.
Greul de abia dupa incepe...avocatii stagiari o vor confirma. Oricum, vacanta de dinainte e binevenita... Spor la repetat.
Si tie, Saint-ex, daca examenul de inm a fost un esec, asta sigur o sa fie luat...
Sa dati o cafea virtuala dupa examen... :bye:

giovanni

Post by giovanni » 28 Nov 2008, 14:54

Imi amintesc de mine, acum 3 ani. Dadusem la INM, a fost cat p-aci sa intru, si am intrat apoi in barou. Sfat: daca tot incepeti stagiatura, duceti-o pana la capat. Si dupa definitivat, care va fi la sfarsit de iarna, invatati prin primavara-vara si mai dati inca o data la Inemeu. Veti avea altfel clarificata materia si nu se stie de unde vine norocul. Iar daca intr-o zi va veti satura de magistratura... va veti putea reintoarce in barou oricand, chiar fara o prea mare cheltuiala, ca taxele de inscriere pe tabloul avocatilor vor fi deja platite.
"Succesuri" va doresc si multa rezistenta. Va fi un minimaraton de 5 zile dupa care pana in ianuarie sa va luati o mica pauza de care sa profitati la maxim.

misa

Post by misa » 28 Nov 2008, 18:41

Credeam ca Giovanni ne-a uitat..... bun sfat ai dat, e pacat sa nu mai incerce la institut. Doar daca descopera ca, de fapt, iubesc mai mult avocatura decat magistratura. Si atunci, e minunat ca si-au gasit adevarata vocatie. :aplauze: Unii oameni traiesc o viata si nu fac ce si-au dorit...sau afla prea tarziu ce ar fi vrut sa faca....
Bafta, inca odata. :cafea: :floare:

sah

Post by sah » 29 Nov 2008, 11:50

pentru cei din Bucuresti:
voi la ce materie dati examenul oral ? (in afara de 51/95)

avram

Post by avram » 29 Nov 2008, 15:33

sah wrote:pentru cei din Bucuresti:
voi la ce materie dati examenul oral ? (in afara de 51/95)
In Bucuresti dam oral doar la organizarea profesiei, in rest se da scris, sinteza.

sah

Post by sah » 29 Nov 2008, 16:36

multumesc Avram.
la baroul Prahova se da oral si la drept penal :?
cat despre organizarea profesiei, o pot invata in 2 zile ? :grin: inca nu m-am apucat de ea.

avram

Post by avram » 29 Nov 2008, 18:05

sah wrote:multumesc Avram.
la baroul Prahova se da oral si la drept penal :?
cat despre organizarea profesiei, o pot invata in 2 zile ? :grin: inca nu m-am apucat de ea.
Da. Dar depinde foarte mult de cat de indulgenta o sa fie comisia. Da-mi un mesaj pe privat cu mailul tau si o sa-ti trimit subiectele de la oral rezolvate.

chiri

Post by chiri » 22 Jul 2009, 00:46

vreau si eu va rof frumos pentru barou prahova

Post Reply