concurs notari publici

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
antonia

concurs notari publici

Post by antonia » 03 Nov 2008, 16:19

salut!
va propun un subiect poate neinteresant pentru multi, dar sper sa mai fie si unii interesati cu care sa schimb ceva impresii...CONCURSUL PENTRU NOTARI PUBLICI 2008!
ESTE CINEVA CARE SA AIBA VREO INFORMATIE PRIVIND DATA ACESTUI CONCURS? MULTUMESC!

mazgalici

Post by mazgalici » 05 Nov 2008, 14:58

croxana42

Post by croxana42 » 05 Nov 2008, 15:36

printre conditii: a îndeplinit timp de 2 ani functia de notar stagiar si a promovat examenul de notar public sau a exercitat timp de 5 ani functia de notar, judecator, procuror, avocat sau o alta functie de specialitate juridica si dovedeste cunostintele necesare functiei de notar public.

Adica noi am putea sa ne prezentam?

Acum stiti si voi ce vorbeste lumea despre notari, oare cat de pe bune o fi examenul pt. cei cu 5 ani vechime?

Astept pareri.

cleo27ro

Post by cleo27ro » 05 Nov 2008, 15:42

Poti trece examenul cu brio...daca nu ai locul...degeaba... :( .

croxana42

Post by croxana42 » 05 Nov 2008, 15:53

Cleo27ro wrote:Poti trece examenul cu brio...daca nu ai locul...degeaba... :( .
Poti fi un pic mai explicita, te rog?
Ca nu inteleg cum e cu locul.
merci

cleo27ro

Post by cleo27ro » 05 Nov 2008, 16:37

Dupa cum prevede regulamentul pentru stagiari ,locurile sunt scoase la propunerea notarilor unde urmeaza sa se desfasoare stagiul. Deci numarul se stie din start. Adica se negociaza la sange...spagi, cumetrii etc.Nimeni n-o sa te invite in circumscriptia lui ca sa-ti exerciti meseria. Cred ca se aseamana cu situatia absolventului de facultate care... ngeaba atata carte daca nu-i loc de munca...

himera

Post by himera » 10 Nov 2008, 21:24

Ce a vrut sa spuna cloe27ro este ca daca nu esti fiu sau fica de notar si daca mama nu are un caont gras in banca de vreo 100.000 de euro, nici macar sa nu iti pui sperante sa dai la acel examen.
95% dintre notari stiu drept cat am stiut eu cand am intart la facultatea de drept, adica NIMIC, au modele si pe acelea le tot adapteaza.
Cleo27ro - vise placute. :(

Post Reply