Toate bune si frumoase... m-am inarmat cu rabdare si am purces la obtinerea autorizatiei:
... gasit arhitect... facut planuri... gasit inginer constructor... facut proiect... gasit constructor al imobilului... gasit planuri si proiect initiale... obtinut avize... cheltuit bani... pierdut timp... facut draci

Si acum a inceput cu adevarat mancatoria de nervi

In Certificatul de Urbanism apare o precizare prin care, pentru a obtine Autorizatia de Constructie [inclusiv pentru inchiderea logiei!], mi se solicita ACORDUL TUTUROR[!] MEMBRILOR ASOCIATIEI DE PROPRIETARI pentru - citez aproximativ - "modificarea fatadei imobilului" :? !
Avand in vedere ca acordul asociatiei, semnat de presedinte si autentificat la notariat nu mi-a fost acceptat de primarie, a inceput campania de colectare a semnaturilor de la toti [!] locatarii:
... vorbit presedinte... facut lista... pandit locatari... explicat problema... obtinut niste semnaturi... fugarit locatari... mai obtinut niste semnaturi... pierdut timp... facut draci

Dead line... stupoare 8O ... furie

Intrebarea mea acum este daca stie cineva ce as mai putea face in situatia asta?!?
Si mai concret, exista posibilitatea sa obtin o hotarare judecatoreasca prin care sa se ateste ca logia era deja inchisa cand am cumparat apartamentul si care sa tina loc de acord al membrilor asociatiei?!?
Thx