Sunt un fost proprietar al unei retele de cartier. Am ramas fara aceasta deoarece acum 5 ani cand o aveam nu aveam firma si dupa ceva timp a aparut o firma a unora dintre cei care ne ocupam si au mutat clientii pe ea. Acum mi-am facut o firma autorizata anrcti si in prezent conectez fostii mei clienti. Acum cateva zile unu dintre cei de la firma concurenta mi-a batut un apropo pentru faptul ca ma duc din usa in usa si imi prezint oferta. Intrebarea mea este: este ilegal sa imi prezint oferta in felul acesta? si daca da care este diferenta intre a prezenta oferta sunand la usa si a pune un afis respectiv flyer in cutia postal?
Precizez faptul ca nu bat doar la usa clientiilor lor ci sun la fiecare usa si imi prezint oferta firmei mele.
Va multumesc
intrebare de baraj
Nu, nu este nicio concurenta neloiala. Acest gen de reclama a functionat de cand lumea (din om in om...din usa in usa...). Atat timp cat nu conditionezi clientul, si iti prezinti neutru serviciul, fara sa faci o antireclama celeilate societati,etc...nici nu se pune problema ca ai proceda gresit.
Atat doar ca este mai..obositor.
Atat doar ca este mai..obositor.