cercetare penala

Discutii privind procedura penala
luminel

cercetare penala

Post by luminel » 20 Oct 2008, 22:20

In faza de cercetare penala pentru infr. de inselaciune ( emitere de B.O fara acoperire), avocatul societatii pagubite poate depune chitanta cu onorariul? Se va tine cont de acestea in rechizitoriu?

KDCYES

Post by KDCYES » 21 Oct 2008, 02:04

bai acolo in rm valcea nu aveti cod?
zii in pui mei la doamna beniog sau la careva sau la vaca aia de Floriana sa iti dea si tie un cod. aia pe acolo nu stiu? vezi ca asa se invata avocatura prin viu grai. sper sa nu te gresesc cu mesajul asta. daca gresesc nu te simti atins pentru ca nu se refera la tine.

ursu

Re: cercetare penala

Post by ursu » 21 Oct 2008, 07:40

luminel wrote:In faza de cercetare penala pentru infr. de inselaciune ( emitere de B.O fara acoperire)....
I-auzi, da pe la voi se mai dau rechizitorii pentru BO ? Bun avocat a avut(sau are) ...invinuitul!

mazgalici

Post by mazgalici » 21 Oct 2008, 18:44

[quote="KDCYES"]bai acolo in rm valcea nu aveti cod?
zii in pui mei la doamna beniog sau la careva sau la vaca aia de Floriana sa iti dea si tie un cod.

Zi -i, in puii mei, doamnei Beniog sau cuiva, sau vacii de Floriana sa iti dea si tie un cod. Aia pe acolo nu stiu? Vezi ca asa se invata avocatura, prin viu grai. Sper sa nu te gresesc cu mesajul asta. Daca gresesc, nu te simti atins, pentru ca nu se refera la tine.

Nu are rost sa punctez peste tot pe unde acest mesaj al tau a necesitat corectura. NesCafe stie de ce :wink: .
Ma surprinde pe zi ce trece analfabetismul in care ne scufundam. Daca pentru nea Ion de la colt de strada este admisibil, nu acelasi lucru il pot spune despre un absolvent de facultate, aspirant la functii inalte.
Daca sunt admise greselute de genul: omis virgula, scris cu litera mica din prea multa graba, inversat litere, aceasta folosire repetata a acuzativului in locul genitivului sau dupa caz a dativului, ma zgarie pe creier.

Iar vocabularul tau atat de colorat, pe toate topicele de pe avocatura are legatura cu faptul ca la un moment dat faci ceva reclama unui site concurent, sau doar cu "buna ta crestere"?

[/b]

NesCafe

Post by NesCafe » 21 Oct 2008, 19:22

mazgalici wrote:Nu are rost sa punctez peste tot pe unde acest mesaj al tau a necesitat corectura. NesCafe stie de ce :wink: .
stiu stiu :razz:
mazgalici wrote: ma zgarie pe creier.
........................
Iar vocabularul tau atat de colorat, pe toate topicele de pe avocatura are legatura cu faptul ca la un moment dat faci ceva reclama unui site concurent, sau doar cu "buna ta crestere"?
mai simplu de atat: ignora-i mesajele
daca nu-i mai da nimeni nas, se va teleporta singur pe celalalt site, in europa :mrgreen: :cafea: :cafea:

mazgalici

Post by mazgalici » 21 Oct 2008, 19:31

Ai dreptate. :cafea:

KDCYES

Post by KDCYES » 22 Oct 2008, 03:23

De ce nu raspundeti la intrebari?
Preferati sa radeti de faptul ca sunt analfabet?
Pentru Nescafe: eu nu obisnuiesc sa ma mangai. Tu le ai cu teleportarea nu?

Raspunsul la mesaj este ca partea vatamata, prin avocatul sau poate depune la dosarul cauzei dovada cheltuielilor, atat in faza de urmarire penala, cat si in faza de judecata.

KDCYES

Post by KDCYES » 22 Oct 2008, 03:28

Poate doriti sa imi explicati si mie fiecare virgula din paragraful de mai jos (asa ca la scoala, unde a fost schimbata topica):

"Zi -i, in puii mei, doamnei Beniog sau cuiva, sau vacii de Floriana sa iti dea si tie un cod. Aia pe acolo nu stiu? Vezi ca asa se invata avocatura, prin viu grai. Sper sa nu te gresesc cu mesajul asta. Daca gresesc, nu te simti atins, pentru ca nu se refera la tine."

kinga

Post by kinga » 22 Oct 2008, 08:53

KDCYES wrote:Poate doriti sa imi explicati si mie fiecare virgula din paragraful de mai jos (asa ca la scoala, unde a fost schimbata topica):

"Zi -i, in puii mei, doamnei Beniog sau cuiva, sau vacii de Floriana sa iti dea si tie un cod. Aia pe acolo nu stiu? Vezi ca asa se invata avocatura, prin viu grai. Sper sa nu te gresesc cu mesajul asta. Daca gresesc, nu te simti atins, pentru ca nu se refera la tine."
PS
Daca nu iti raspunde nimeni pe aici posteaza intrebarea pe euroavocatura.ro ,

elle_cv

Post by elle_cv » 22 Oct 2008, 10:55

kinga wrote:
KDCYES wrote:Poate doriti sa imi explicati si mie fiecare virgula din paragraful de mai jos (asa ca la scoala, unde a fost schimbata topica):

PS
Daca nu iti raspunde nimeni pe aici posteaza intrebarea pe euroavocatura.ro ,
Daca te porti "frumos", :grin: poate acolo te baga cineva in seama.

mazgalici

Post by mazgalici » 22 Oct 2008, 15:19

Draga KDCYES,

Nu rade nimeni de tine. M-ai iritat prin vocabularul vulgar si insultele aduse unor oameni pe care de altfel, nici nu ii cunosc, dar care nu se pot apara impotriva unor atacuri necunoscute. Si observ reactia unitara a colegilor, de unde concluzionez ca nu am fost singura deranjata.
Daca ar fi sa radem de analfabeti, crede-ma ca am fi niste oameni fericiti. Sunt atat de multi, incat nu as avea timp sa am gandurile umbrite de griji si probleme cotidiene.
E grav, dar nu inadmisibil, sa faci greseli gramaticale, de topica, etc. Cu totii invatam la un moment dat lucruri mult mai complexe si le dam uitarii pe cele simple.
Insa injuriile nu sunt si nu cred ca vor fi acceptate pe nici un forum. De altfel, acest lucru il poti citi si in regulamentul fiecarui site care se respecta. Un astfel de vocabular poate ca folosesc si eu. Probabil si colegii. Dar in cu totul alte situatii: la coltul blocului (nu toti ne-am nascut cu vile si masini luxoase), cand esti atacat verbal de un golanas de cartier, ori in alte imprejurari asemanatoare. Nu insa pe un site care este frecventat de oameni cu studii si care au evoluat de la cartile cu povesti despre zmei si zane.
Iti urez sa ai cat mai multe postari interesante. Ne intalnim virtual pentru a ne ajuta cu sfaturi si a ne relaxa, nu pentru a ne ataca reciproc.

kinga

Post by kinga » 22 Oct 2008, 17:48

in "pui mei" Mazgalici..
ai fost.. prea elegant

nu o sa inteleaga :-D :-D

dar no problem.. postam pe euroavocatura.
apropo K.. etc..

esti cumva Gun??? pe acolo????

stilu.. domle.. stilu.. inconfundabil :grin: :grin: :grin: :grin:

NesCafe

Post by NesCafe » 22 Oct 2008, 19:02

kinga wrote:apropo K.. etc..

esti cumva Gun??? pe acolo????

stilu.. domle.. stilu.. inconfundabil :grin: :grin: :grin: :grin:
si iata cum facem cercetari :grin: penale, deci, revenim la titlul topicului :floare: :cafea:

kinga

Post by kinga » 22 Oct 2008, 19:12

drogul meu.. :razz: :razz: :razz:

cafeeeeeeee.. nu ness :oops:

nu era vorba de prea multa cercetare :oops: .. omu ostentativ..tot ne trimitea la euroavocatura...

cu tot respectu.. foru e cum e.. :oops: :oops: :oops:
dar am gast copy paste... ..era simplu de identificat.. :razz: :razz: in rest.. no comment...

referitor titlu...
ioai...
domle aveam de incasat 3 miliarde ( lei vechi :-( ).. iaca factura.. era scadenta in 10?? pai era..
noa stiind ca tre sa incasez.. am emis BO pentru 11..

mai sa fie..
nu e inselaciune doar partea cu CEC-ul ???

on topic..

lumina lui mama
de ce pisici ai pierdut timpu??
BO.. executor.. bani...

ce rezolvi cu un dosar penal???? :razz: :razz: :razz:

mda stiu...
un dosar amanat nu e pierdut.... :grin: :grin:

cafeeeeeeeeee
am fost on topic??? :cafea: :kiss:

mazgalici

Post by mazgalici » 22 Oct 2008, 19:14

Mersi , Kinga. :floare: