INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
-
misa
Vreau si eu o sugestie, va rog.Dau dizertaţia cu Boroi Alexandru si vreau o sugestie de tema pe penal ..pe care sa o extind ulterior şi la doctorat...Doctoratul il fac tot în domeniul penalului adică.... Vreo idee? Mersi mult.

-
croxana42
criminalitatea informatica- domeniu nou, poate fi explorat- poti face comparatii cum e in alte state- sua in special
-
misa
Mersi de sugestie. Da...e întradevăr un domeniu interesant de abordat. Alte sugestii?

Pleeeaseeee

-
misa
...am vrut sa spun alte păreri...deja de 2 ori folosirea cuvântului sugestie e deranjantă...scuze .
-
NesCafe
traficul de persoane
-
KDCYES
misa wrote:Vreau si eu o sugestie, va rog.Dau dizertaţia cu Boroi Alexandru si vreau o sugestie de tema pe penal ..pe care sa o extind ulterior şi la doctorat...Doctoratul il fac tot în domeniul penalului adică.... Vreo idee? Mersi mult.

Uite ce recomandari iti dau eu:
1.tentativa in dreptul penal roman 2. recidiva in dreptul roman 3. concursul de infractiuni in dreptul penal roman 3. participatia penala 4. infractiunile de fals (poti aborda chestiuni de genul comparatie intre simulatia datei si falsul in inscrisuri) 5. vinovatia in dreptul penal roman
6. infractiuni contra justitiei
7. si daca simti ca te strange pielea poti sa scrii despre raspunderea penala a persoanei juridice in dreptul roman 8O
Alegea una dintre ele si te faci doctor. ai de unde citi si ai ce scrie pana la adanci batraneti.
-
misa
Mersi, Nescafe. E interesant domeniul. Asta era initial si tema mea de licenta, dar pana la urma am ales criminalistica. Bye

[/quote]