Colege inm-iste

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
denisa22

Colege inm-iste

Post by denisa22 » 06 Oct 2008, 15:52

Salut,

Daca cineva are un loc in camera/garsoniera sau un apartamet pe care doreste sa-l imparta cu o colega inm-ista sa nu ezitate sa sune la 0741928731.

P.S. Desi am cateva varinate de cazare as prefera totusi sa locuiesc cu colege de la inm.... Mai precizez ca prezentul anunt se adreseaza numai fetelor.....

giovanni

Re: Colege inm-iste

Post by giovanni » 06 Oct 2008, 16:40

denisa22 wrote: precizez ca prezentul anunt se adreseaza numai fetelor.....
Asta e discriminare. :lol: :lol: :lol:

gavril

Post by gavril » 06 Oct 2008, 16:56

curat discriminare! :mrgreen:

sisif

Post by sisif » 06 Oct 2008, 20:28

Ar trebui sa te dam in judecata....

KDCYES

Post by KDCYES » 18 Oct 2008, 15:08

denisa22 wrote:Salut,

Daca cineva are un loc in camera/garsoniera sau un apartamet pe care doreste sa-l imparta cu o colega inm-ista sa nu ezitate sa sune la 0741928731.

P.S. Desi am cateva varinate de cazare as prefera totusi sa locuiesc cu colege de la inm.... Mai precizez ca prezentul anunt se adreseaza numai fetelor.....
ANUNTUL SE ADRESEAZA SI FETELOR IN CIOACA GOALA? TOT FETE SUNT SI ALEA NU?

CE E AIA O INM ISTA?
DATI MI SI MIE O DEFINITIE!

SUNT CUMVA ALEA CARE STAU CA UN DOP LA INTRAREA IN INSTITUT, FUMAND CU TACT SI CARE NU SE DAU LA O PARTE NICIODATA?

NU MAI FOLOSI CUVANTUL ASTA DE CACAT!

mazgalici

Post by mazgalici » 18 Oct 2008, 16:09

KDCYES wrote:
denisa22 wrote:Salut,

ANUNTUL SE ADRESEAZA SI FETELOR IN CIOACA GOALA? TOT FETE SUNT SI ALEA NU?

CE E AIA O INM ISTA?
DATI MI SI MIE O DEFINITIE!

SUNT CUMVA ALEA CARE STAU CA UN DOP LA INTRAREA IN INSTITUT, FUMAND CU TACT SI CARE NU SE DAU LA O PARTE NICIODATA?

NU MAI FOLOSI CUVANTUL ASTA DE CACAT!
Felicitari! Un debut pe cinste pe un astfel de site. Chiar era lipsa de oameni care sa foloseasca un pic de vocabular de strada. Nu de alta, dar sa nu confundam site-ul cu unul frecventat de oameni cu ceva carte. Mai, mai sa fiu tentata sa cer si ceva explicatii juridice.

Nu fac parte din acei INM-sti, dar cu singuranta ca nu sunt oameni de teapa celor mentionati de tine.
Aici e un forum in care lumea se exprima cat mai liber (in limitele bunului simt, fireste) si pana acum nu a avut nimeni nimic de obiectat in privinta celor calificati drept INM-isti. Poate ca unii ar trebui trimisi mai des pe la Regulament, sa inteleaga faptul ca nu sunt admise obscenitatile si injuriile.

Post Reply