incepere efectiva a cursurilor

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
schioru

incepere efectiva a cursurilor

Post by schioru » 29 Sep 2008, 16:34

data de 13 este considerata ca prima zi de cursuri.....pana atunci cica se va face un fel de practica pe la instante sau parchete,.....si nu e obligatoriu sa se faca in Bucuresti, ci se poate face si la instanta de la locul de domiciliu, insa trebuie adusa o adeverinta care sa ateste acest lucru (10 zile de practica)

giovanni

Post by giovanni » 29 Sep 2008, 17:20

Si daca avem examinarea psiho si medicala in 2 din aceste zile, ce facem? Ne mai prezentam la intante sau parchete in ziua respectiva? Eu le am programate una dupa alta, joi si vineri si tare as da o ultima fuga acasa, in provincie pe weekend, sa imi mai aduc ce mai am de adus.
Ce ziceti? E lipsa justificata pentru intreaga zi o astfel de examinare?

corrine

Post by corrine » 29 Sep 2008, 17:28

puteau sa puna in perioada 2-11 se face stagiu,sunt chiar culmea! si eu sunt programata pe 1 si pierd mare parte din activitati. imi spune si mie cineva, cu cine vorbim din structura instantei pentru practica?

cyclop

Post by cyclop » 29 Sep 2008, 20:22

Nu vă mai faceţi atâtea probleme, nu vă mai puneţi atâtea întrebări, veţi afla tot ce trebuie să ştiţi la momentul potrivit.
Bucuraţi-vă de reuşită, că nu prea o să mai aveţi când...
:cafea:

gavril

Post by gavril » 29 Sep 2008, 21:36

- au anuntat informatiile necesare. deschidere, practica etc etc
http://www.inm-lex.ro/index.php?MenuID=35&DetailID=845

costilex

Post by costilex » 29 Sep 2008, 21:39

Cyclop wrote:Nu vă mai faceţi atâtea probleme, nu vă mai puneţi atâtea întrebări, veţi afla tot ce trebuie să ştiţi la momentul potrivit.
Bucuraţi-vă de reuşită, că nu prea o să mai aveţi când...
:cafea:
bre oamenii astia se formalizeaza prea mult si pt niste chestiuni care nu prea merita atata importanta...cand or vedea ei cam care-i mersu cu inemeu asta, o sa se lamureasca
fratilor nu va mai stresati atat ca aveti tot timpul din lume in inm.......si credeti-ma ca are cine va stresa.

Post Reply