Obligatia de a face

Discutii privind procedura civila
Post Reply
nelush

Obligatia de a face

Post by nelush » 24 Sep 2008, 22:16

Am si eu o problema. Am chenat in judecata pe COSMOTE, pentru a-i obliga sa-mi elibereze un listing detaliat pe lunile noiembrie, decembrie 2006, si convorbirile audio inregistrate de catre acestia, avute de mine cu serviciul Relatii Clienti ai lui Cosmote, asa cum prevad art. 22.1 si 22.1 din contractul incheiat cu acestia. Era vorba de obligatia de a face. La fond s-a judecat in cadrul sectiei civile, a urmat un recurs introdus de catre mine, iar azi am avut termenul, insa la sedinta s-a suspendat cauza deoarece instanta a spus ca este de competenta sectiei comerciale. Cine are dreptate ? cei care au judecat fondul pe civil sau cei care au suspendat si trimis la sectia comerciala? daca acestia din urma au avut dreptate ca si competenta, judecata la fond mai este legala ? Va rog sa ma sfatuiti cam care credeti ca este adevarata varianta, si cam cum trebuie sa procedez. multumesc mult. Cosmote a reziliat contractul cu mine in 2007 in perioada martie-iunie, nu mai retin exact, insa eu am facut sesizari privind anumite aspecte cu privire la calitatea serviciilor din oct, nov, dec 2006 iar ei in loc sa-mi dea raspuns au reziliat contractul, iar la fond au spus ca nu sunt obligati deoarece in august 2007 cand am inregistrat si o sesizare scrisa nu mai eram abonatul lor, deci nu mai sunt obligati sa imi dea ce am solicitat. In schimb m-u dat pe mana la EOS KSI. Va rog ajutati-ma.

gavril

Post by gavril » 24 Sep 2008, 22:20

daca este obligatie de a face si se considera comercial litigiul .. atunci se caseaza prima hotarare deoarece TB ar fi fost competent in prima instanta.

nelush

Post by nelush » 24 Sep 2008, 22:22

Multumesc din suflet pentru promtitudine. Dar eu cum ar trebui sa procedez in atare situatie, ca si obligatie din partea mea? Multumesc inca o data.

nelush

Post by nelush » 24 Sep 2008, 22:24

Trebuie cumva sa depun concluzii scrise asupra acestei situatii,? Sau trebuie sa contest cumva decizia instantei ? Mi s-a spus ca ytrebuie sa astept noua citatie.

gavril

Post by gavril » 24 Sep 2008, 22:38

asteapta noua citatie. pune in discutie natura litigiului. vezi ce zice instanta despre asta si sustineti interesul.
probabil ca instanta va casa si va judeca in fond cauza.

nelush

Post by nelush » 24 Sep 2008, 22:40

Inca o data VA MULTUMESC FOARTE MULT. Este dezastru cu cei de la Cosmote. Numai bine va urez.

Post Reply