Despre cazare
Despre cazare
Daca sunt persoane care doresc sa constituie un grup (chiar si organizat) in vederea rezolvarii cazarii in bucuresti sunt invitate sa ma contacteze la : iancumatei@yahoo.com
Am mai multe vartinate dar de departe cele mai bune (inclusiv financiar) sunt cele privind gruparea cu niste colegi (evident inm-isti).
Am mai multe vartinate dar de departe cele mai bune (inclusiv financiar) sunt cele privind gruparea cu niste colegi (evident inm-isti).
Re: Despre cazare
Revin la ce am scris mai sus si precizez ca eu fac o lista cu candidati reusiti la inm anul asta care doresc sa isi asigure o alternativa la cazarea in caminul inm si care sunt intersati sa inchirieze in comun un apartament de dimensiuni mai mari.
Aceasta lista cuprinde numerele de telefon ale celor interesati si am convenit sa fie transmisa tuturor celor care o solicita.Mergand pe buna credinta consider ca numerele astfel transmise nu vor fi folosite in alte destinatii.
Ideea de baza este ca in buc se cam cer chiriile in avans pe niste luni....ca in luna octombrie este sezonul bisnitzei in domeniu...ca e preferabil sa locuiesti cu niste auditori de justitie iar nu cu altii...respectiv ca este mai ieftin la cazul in care se inchiriaza un apartament mare (4-5camere) si nu unul mic sau o garsoniaera.
Cu aceste precizari revin cu invitatia de a ma contacta pe messenger la :iancumatei@yahoo.com. Aici voi oferii detalii suplimentare celor intersati.
Aceasta lista cuprinde numerele de telefon ale celor interesati si am convenit sa fie transmisa tuturor celor care o solicita.Mergand pe buna credinta consider ca numerele astfel transmise nu vor fi folosite in alte destinatii.
Ideea de baza este ca in buc se cam cer chiriile in avans pe niste luni....ca in luna octombrie este sezonul bisnitzei in domeniu...ca e preferabil sa locuiesti cu niste auditori de justitie iar nu cu altii...respectiv ca este mai ieftin la cazul in care se inchiriaza un apartament mare (4-5camere) si nu unul mic sau o garsoniaera.
Cu aceste precizari revin cu invitatia de a ma contacta pe messenger la :iancumatei@yahoo.com. Aici voi oferii detalii suplimentare celor intersati.
Am aflat astazi oficial de la Dna. Elisabeta Mirea (tel 0214076230) ca anul asta sunt decat 51 de locuri in camin....locurile fiind accesabile exclusiv pe baza de medie......pt cei interesati lista de numere de tel si variantele de cazare se gasescla : iancumatei@yahoo.com
Buna,iancumatei wrote:Am aflat astazi oficial de la Dna. Elisabeta Mirea (tel 0214076230) ca anul asta sunt decat 51 de locuri in camin....locurile fiind accesabile exclusiv pe baza de medie......pt cei interesati lista de numere de tel si variantele de cazare se gasescla : iancumatei@yahoo.com
Da-ne si noua mai multe detalii despre ce si cum. Sunt sigura ca sunt destule persoane interesate!!!
P.S. Sper ca problema sa nu se fi schimbat radical de cand am vb.
Buna,
Da-ne si noua mai multe detalii despre ce si cum. Sunt sigura ca sunt destule persoane interesate!!!
P.S. Sper ca problema sa nu se fi schimbat radical de cand am vb.[/quo
Detalii.....numarul meu de telefon: 0766540377.....o sa fiu plecat si nu mai pot folosi net-ul de aceea nu mai pot sa vb decat la telefon. Cine doreste sa vorbeasaca despre cazare e invitat sa ma sune pe 28 la testul psihologic. La momentul respectiv o sa fie si suficiente detalii.
P.S. Sper ca problema sa nu se fi schimbat radical de cand am vb.[/quo
Detalii.....numarul meu de telefon: 0766540377.....o sa fiu plecat si nu mai pot folosi net-ul de aceea nu mai pot sa vb decat la telefon. Cine doreste sa vorbeasaca despre cazare e invitat sa ma sune pe 28 la testul psihologic. La momentul respectiv o sa fie si suficiente detalii.
In primul rand da-mi domnule telefon...ca nu te mananca nimeni.Haruspex wrote:Salut @iancumatei!
Daca am inchiria un apartament cu 4 camere, cat ar fi partea mea de chirie?
Timpul e foarte scurt![]()
Trimit numarul meu pe e-mail. Sper sa ma contactezi cat mai repede.

Sa iti raspund : am gasit in jur de 600 Euro deci 150 de euro pe camera daca vrei sa stai singur....daca vrei sa mai stai cu altcineva in camera 75 de euro.....mai ieftin decat asta doar in gara de nord....

Multumim pentru preocupare! (Si de aceasta data da-ti dovada de noblete)....chestia a fost luata in considerare...atent analizata...si s-au extras si niste solutii......tocmai de aceea ne-am gandit sa ne intalnim si sa vedem ce si cum.Gavril wrote:Luati in calcul si posibilitatea de a va cere chiria anticipat pe 3 luni.
UNii locatori mai cer si o mica garantie ce se va returna la sfarsit.
Agentii imobiliari cer comisionul lor.
Sunt ceva bani de dat la inceput.
ella wrote:Daca tot avem ocazia sa ne strangem toti duminica dimineata, cred ca ar fi necesar sa stabilim un punct de intalnire pentru toti cei care sunt interesati de cazare, prilej cu care ne putem cunoaste si discuta detalii despre inchirieri de apartamente in comun.
Pai sa identificam un loc pe acolo....eu unul o sa ii sunt pe toti cei ce mi-au dat numerele lor.....oenru altii vom vedea......Daca ai vreo propunere te rog posteaz-o.