ADMITERE INM

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
Saint-ex

ADMITERE INM

Post by Saint-ex » 16 Sep 2008, 08:06

Bună ziua tuturor!
Sunt nou pe acest Forum.
Felicitări administratorilor şi tuturor celor care "dau viaţă" acestui Forum.
De asem., felicitări tuturor celor care se apropie de obiectivul propus-admiterea la INM, dar, în acelaşi timp, felicitări şi tuturor celor care au participat la concursul de anul acesta sau din anii trecuţi şi au perseverat.
Am început şi eu preg. ptr. examenul de anul viitor şi cred că orice sfat este binevenit.
Cu stimă şi consideraţie. :cafea:

cobe_mitroi

Post by cobe_mitroi » 16 Sep 2008, 18:00

din ianuarie apuca-te si invata cam 4-5 ore pe zi...cu pauze la sf de saptamana...restul vine de la sine. Eu am reusit 70. E prima data cand dau. Anul asta am terminat facultatea. Totusi ca sa nu ai griji la celelalte probe invata mai mult ca mine si vei face peste 75...si atunci o sa fii fara griji.mult succes...daca mai ai nelamuriri...poate te pot edifica :)

Saint-ex

Post by Saint-ex » 16 Sep 2008, 18:12

cobe_mitroi wrote:din ianuarie apuca-te si invata cam 4-5 ore pe zi...cu pauze la sf de saptamana...restul vine de la sine. Eu am reusit 70. E prima data cand dau. Anul asta am terminat facultatea. Totusi ca sa nu ai griji la celelalte probe invata mai mult ca mine si vei face peste 75...si atunci o sa fii fara griji.mult succes...daca mai ai nelamuriri...poate te pot edifica :)
Mulţumesc foarte mult!
Cu acordul tău, dacă va fi cazul te voi recontacta.
Îţi ţin pumnii ptr. reuşita de acum.
Mult SUCCES!!!

Post Reply