INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
-
krisstina
Se dau toate intrebarile deodata sau pe rand, cu timp limitat pentru fiecare baterie de 25?
-
corrine
in iarna la pretestare au fost 2 reprize ,de cate 50 de intrebari si parca o ora si jumatate pentru fiecare
-
krisstina
Mersi. Deci pe sectiuni se da. Ati facut si o pregatire inainte sau v-au pus testele in fata si gata?
Ati avut ciorne?
Tu ai studiat logica?
-
corrine
doar o foaie pt ciorna. eu,una nu m-am pregatit in niciun fel atunci si am facut 45. acum o sa ma concentrez mai mult pe cele de rationament logic.exista un anumit tipar si daca il deslusesti e foarte bine,pt ca sunt multe intrebari de acelasi fel
-
giovanni
Cum merg grilele? Se leaga ceva? Aveti rabdare sa faceti un test de la cap la coada si abia apoi sa va verificati?
Pe mine unu matematica ma omoara.
-
Cicero25
nu am facut niciun test pana acum, ma apuc de maine dupa ce vad ce se intampla cu adevarat
-
magdan
Am facut cateva, iar cele de anul trecut mi se par ingrozitoare.
Nu reusesc sa vad cat timp imi ia, pentru ca nu am rabdare sa fac mai mult de 5 intrebari odata.
Cred ca baietii sunt avantajati, stau mai bine cu logica. :?
M-am apucat deteste ca sa imi treaca timpul pana vedem lista.
-
magdan
Ma lamureste si pe mine cineva? Despre ce pretestare vorbiti?
Mersi!
-
parole
E vorba de o pretestare organizata de INM, care s-a desfasurat in iarna pentru studentii Universitatii Bucuresti din anii 3 si 4 si o alta prin primavara pentru studentii Universitatii de la Iasi. La Bucuresti rezultatul maxim fusese de 68 pare-mi-se, la Iasi cred ca s-a depasit 70.
-
magdan
Mersi de lamurire!
Si doar test de logica ati dat sau si grila de drept?
Si inca o rugaminte indraznesc!!! Poate aveti testele de logica pe care le-ati dat sau altele in afara de cele de pe site la INM!!!
O noapte linistita va doresc!
Sa fie cu succes maine!
-
parole
S-a dat numai logica. Nu ne-au lasat sa luam subiectele cu noi. Probabil pentru ca aceleasi au fost date si pentru studentii de la Iasi. Singurele disponibile sunt cele 5 de pe site-ul inm-ului, 2 oferite cu titlu de model si 3 corespunzatoare anilor 2005, 2006, 2007. Cred ca sunt suficiente astea. Daca le rezolvi cu bagare de seama n-ai cum sa nu faci macar 40. Pana la urma, desi sunt 5 variante de raspuns, doar unul e corect!
-
magdan
Neatza, tuturor!
Va tin pumnii, de fapt doar unul, ca unul e pentru mine!
As vrea sa pun cateva intrebari referitoare la testele de logica celor cu ceva experienta, dar aman pana dupa afisarea listei.
-
sandubloc
Neatza!
cand se afiseaza lista ? si de unde o pot lua ?
multumesc !
-
Mike
Rezultatele se vor afisa azi (conform calendarului dar probabil tot in jurul orei 22.00) pe internet
www.csm1909.ro(stanga paginii, sectiunea INM, admitere INM) sau www.inm-lex.ro(partea de sus a paginii web)
Bafta tuturor
-
magdan
Buna dimineata!
M-am trezit cu o intrebare la testul de logica..... Dintre mai multe conditii care incep cu DACA exista prioritate? De exemplu, fiindca una e inaintea celeilalte.