perioada in care poate fi atacat un contract de v-c?

Discutii privind procedura civila
Post Reply
mona33

perioada in care poate fi atacat un contract de v-c?

Post by mona33 » 02 Sep 2008, 14:15

Un contract de vanzare -cumparare autentic,poate fi atacat in instanta ,intr-o perioada limita de la data intocmirii(3 ani,nu stiu precis)?

kinga

Re: perioada in care poate fi atacat un contract de v-c?

Post by kinga » 02 Sep 2008, 15:00

mona33 wrote:Un contract de vanzare -cumparare autentic,poate fi atacat in instanta ,intr-o perioada limita de la data intocmirii(3 ani,nu stiu precis)?
atacat pentru ce???
anulare pentru ce???
si mai ales de catre cine.... :razz: :razz: :razz:

mona33

Post by mona33 » 02 Sep 2008, 15:53

E vorba de un contract de v-c (intocmit acum 3 ani)atacat cu anulare de catre vanzator pe motiv de pret neserios, sau ca nu si-a primit contravaloarea(nu e gluma !) nici acum.De fapt cumparatorul i-a lasat in chirie pe vanzatori,inca 3 ani dupa cumparare(imobilul l-a luat ca investitie),dar acum vrea sa il modernizeze si nu ii mai lasa in chirie.Acestia la auzul faptului ca trebuie sa plece,au amenintat cu anularea actului...........e posibil ,cel putin ca dupa 3 ani sa intervina o prescriptie a termenului in care se mai poate ataca cu anulare un contract de v-c,pentru a evita un proces(2 ani+evacuare inca 1 an),timp in care chiriasii fosti proprietari or sa stea bine mersi in imobil,fara voia noului proprietar in imobil(cred ca trebuie actiune in evacure......)?

Post Reply