Datorita faptului ca am un interes legitim privat, am solicitat Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania S.A.- Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP)
- copia autorizatiei emise constructorului SC - SRL
- si copii de pe ordinele de incepere respectiv de incetare al lucrarilor de consolidarea drumului national.
In momentul depunerii cererii, functionarii m-au informat ca aceste acte exista si dupa aprobarea cererii le primesc prin posta.
In scurt timp am primut un raspuns prin care mi s-a comunicat ca DRDP nu emite autorizatii si poate sa-mi prezinte in copie doar ordinul de incepere al lucrarilor.
Aceste acte sunt administrative si se aplica procedura prev. de
Lg.554/2004 ?
Contractul incheiat intre DRDP si societatea constructoare este un contract administrativ ?
Cum pot obtine aceste acte ?
Compania drumurilor
Va rog daca stie cinva, Compnia prin Directia Regionala sau Directia, chiar nu emite autorizatii in cazul consolidarii drumurilor ?
Nu inteleg, atuci de ce se pomeneste in legislatia rutiera de aceasta,
de exemplu, in Art. 94 din Regulamentul de Aplicare a Lg.195/2002 "Efectuarea unor lucrari de construire, modificare, modernizare sau reabilitare a drumului public ... fara autorizatie de constructie eliberata in conditiile legii, se pedepseste cu inchisoare...
Nu inteleg, atuci de ce se pomeneste in legislatia rutiera de aceasta,
de exemplu, in Art. 94 din Regulamentul de Aplicare a Lg.195/2002 "Efectuarea unor lucrari de construire, modificare, modernizare sau reabilitare a drumului public ... fara autorizatie de constructie eliberata in conditiile legii, se pedepseste cu inchisoare...