PENTRU ARIAN!!!!!!!

Discutii privind Dreptul Penal
regret

PENTRU ARIAN!!!!!!!

Post by regret » 22 Aug 2008, 21:55

Pentru mine si pentru multi altii ai fost un exemplu demn de urmat, speram sa revii pe forum! :kiss:

Melinda

Post by Melinda » 23 Aug 2008, 22:51

Ai auzit, Arian !
Nu trebuie sa faci pe suparatul, ci sa ierti greselile altora asa precum ti se vor ierta si greselile tale.

regret

Post by regret » 24 Aug 2008, 22:09

:: Citeaza :: 23 Aprilie 2008, 20:59
arian

Mare Maestru

talharie.
1. art.208 alin.1 nu distinge intre detentie legitima si nelegitima...mi se pare cel putin ciudat sa o fac eu. :aplauze: :aplauze: :aplauze:
2. incriminarea furtului ocroteste situatia materiala a bunului, indiferent de existenta vreunui drept in baza caruia partea vatamata detina bunul.
3.alin.3 reglem. o situatie de exceptie, si anume furtul savarsit de proprietar, cand intr-adevar este necesar ca bunul sa fie in posesia sau detentia legitima a unei alte persoane, ceea ce nu e cazul in speta. :aplauze: :aplauze: :aplauze:
4. sunt intrunite elem. constitutive ale talhariei - furt + violenta (piedica parca)
5. furtul unui bun prin violenta nu e dobandire in sensul art.221 asa cum nu e dinamo echipa de fotbal. :evil: :evil: :evil: dobandirea se refera acolo, ca de altfel mai peste tot in C.pen. la dobandirea unui drept asupra unui bun (de exemplu prin cumpararea unui bun furat) iar aceasta modalitate alternativa a fost inclusa, dupa mine pt a o deosebi de primire, care presupune un simplu contact material cu bunul (hotul incredinteaza bunul furat tainuitorului ca sa i-l tina cateva zile pana gaseste un cumparator).

ma flatezi, apropo ... :kiss: :floare: :floare: :floare:

daca am facut ceva greseli, va rog sa ma scuzati ... doar ce am venit de la pescuit si sunt mort de somn .... (si mai e si modest pe deasupra)

a jucat cineva de aici Unreal Tournament 2004? merita sa il descarc (scuzati offtopicul ). 8) :grin:
imi pare tare rau ca din cauza unor .................persoane te-ai simtit obligat sa pleci de pe acest forum, dar te rog, te rog , te rog , intoarce-te inapoi!Macar ca sa imi ceri despagubiri ptr incalcarea drepturilor de autor!!!!!!!!!!!!!!!!!!

piorel

Post by piorel » 26 Aug 2008, 14:30

Pentru arian: nu te mai întoarce pe forum! Viaţa reală e la parchet! :P Hai poate ne vedem la o bere ceva vreodată. Sau la treabă :)

regret

Post by regret » 26 Aug 2008, 20:23

:: Citeaza :: 21 Decembrie 2007, 21:48
arian

Mare Maestru

gigel se duce la costel sa-l ajute la asomarea ramatorului :grin: . evident, consuma amandoi o cantitate apreciabila de bauturi ieftine si tari. cum e tarziu deja, costel ii incredinteaza masina lui gigel sa se deplaseze si asta micun trei ulite pana la groapa din pamant in care domiciliaza. gigel, :grin: :grin: :grin: prost cum era si beat cum este, da cu turismul (o bijuterie clasica de dacie din n72 :mrgreen: ) peste vasilica (mama singura a doua odrasle, viitori paznici in metrou la bucale). bu hu hu, la vasilica acasa e doliu-n poarta a doua zi.
ce infractiuni au savarsit gigel si costel?
eu mi-am permis o opinie, dar este contrazisa pare-se de o persoana cu infinit mai multa stiinta de carte decat mine si de practica fostului TS.
voi ce ziceti?

johei

Post by johei » 28 Aug 2008, 20:01

Si uite cum Arian a ajuns un clasic, care este citat!
... desii se pare ca nimeni nu duce lipsa acestor citate..
Iar cei care le duc lipsa le pot gasii si singuri, daca vor.

regret

Post by regret » 28 Aug 2008, 22:43

Cat de usor este sa distrugi ceva ce curat, care vine din suflet!Si cat de greu e sa construiesti!
Daca nu ii duci lipsa lui Arian si nici mesjelor sale , de ce te mai deranjezi sa citesti un topic care ii este adresat, si mai mult de atat , de ce iti rapesti din timpul tau ,de clasic in viata, cel extrem de pretios, cu postarea unui mesaj? Se simte invidia in cuvintele tale si zau ca nu e cazul!Si sa stii ca nu e lucru care urateste mai tare ,atat chipul cat si sufletul, decat invidia.Tot de aia l-a omorat Cain pe fratele sau Abel.......

johei

Post by johei » 28 Aug 2008, 22:52

Se simte invidia?
Mai sa fie... fin psiholog/psiholoaga... din cateva cuvinte mi-ai si ghicit caracteul...
Respect! Nici Freud n-ar fi reusit asta...

regret

Post by regret » 28 Aug 2008, 23:02

Mai , acum poate Freud nu ar fi reusit(fiind prea ocupat cu complexul oedipian pe care , apropo, il expica prin refularea libidoului) insa sigur Carl Gustav Jung ar fi facut-o, asa cum o poate face si un copil de 5 ani la cat este de evidenta !Iar din lentoarea cu care iti compui posturile deduc ca esti si trecut de prima tinerete , ceea ce ar putea sa fie o circumstanta atenuanta pentru sentimentele "frumoase " pe care le nutresti , fata de unul care . fie ca vrei sa recunosti , fie ca nu , iti este superior !

johei

Post by johei » 29 Aug 2008, 08:27

Continua te rog! :grin:

gavril

Post by gavril » 29 Aug 2008, 11:02

ce am mai ras la topicul asta.

auzi regret, bag mana-n foc ca esti femeie.
un barbat nu ar fi facut asta pt. maestrul arian. nu l-ar fi lasat orgoliul.
na! ca o dadui si eu in psihologisme.

alx_1985

Post by alx_1985 » 29 Aug 2008, 11:16

sau poate regret e insusi maestrul arian...

bobocel

Post by bobocel » 29 Aug 2008, 12:35

nu-si face arian publicitate in felul asta - parerea mea
cred ca regret este una care s-a indragostit de poza lun arian :grin:

paisie

Post by paisie » 29 Aug 2008, 12:40

nu ii inteleg pentru astia de va certati pe internet in loc sa gasiti o bere, o cafea un suc ceva la care sa va certati :P

Parerea mea despre astia de se cearta pe net este exprimata exemplar in poza urmatoare

http://carcino.gen.nz/images/index.php/ ... 0/463c5922

regret

Post by regret » 29 Aug 2008, 21:36

nnu ii inteleg pentru astia de va certati pe internet in loc sa gasiti o bere, o cafea un suc ceva la care sa va certati.n
Parerea mea e ca nu intelegi PENTRU multe lucruri, si sa stii ca asta este doar una din greselile de exprimare si de scriere pe care le-ai facut in doar doua fraze...........si asta spune multe !
Iar poza , care pe tine inteleg ca te-a amuzat enorm, nu numai ca e de un prost gust infiorator , dar este extrem de jignitoare pentru o categorie de oameni a caror viata este de o mie de ori mai dificila decat a noastra , a celorlalti.Cred ca ar trebui sa te gandesti de mai multe ori ,inainte de a face o afirmatie, oricare ar fi ea , legata de persoanele cu dizabilitati.
Nu sunt Arian, el si-a respectat cuvantul dat si nu a mai intrat pe forum de pe 1 iunie.
Sa stiti ca este exact reactia pe care ma asteptam sa o aveti la acest topic:indiferenta, sfaturi nelalocul lor si glume de doi bani.
E pacat ca acum sunt 15429 de membrii,dar nu mai este niciun "arian"......
Forumul a crescut cantitativ, dar a cazut enorm din punct de vedere calitativ-cel mai bun exemplu poza lui paisie....
In rest, numai bine!

Post Reply