Buna tuturor,
As avea nevoie de putin ajutor din partea unor persoane care au cunostinte in ceea ce inseamna codul muncii si desfacerea CIM.
Sunt angajat la o fabrica multinationala din septembrie anul trecut si am fost la un training din septembrie 2007 pana la sfarsitul lui noimbrie 2007. Din 3 septembrie (data angajarii) si pana in 30 octombrie am fost angajat la o firma de consultanta pt ca fabrica ce avea sa fie construita in Romania nu avea sediu pe Romania si ca urmare nu ne-au putut face contract de munca pe numele fabricii si au folosit aceasta fima de consultanta din Bucuresti, la sfarsitul lui octombrie ne-am dat demisia de la firma de consultanta si ne-au facut contract de munca pe numele fabricii, mentionez ca eram in Franta cand am primit contractul de munca la semnat si aditional era si un contract de formare profesionala prin care se preciza ca daca pleci mai devreme de un an de la data angajarii de obligi sa platesti costurile proportional cu data inceierii contractului de munca.
Precizez ca la interviu nu mi s-a pomenit nimic de acest act aditional si nici nu era atasat la contractul individual de munca pe care l-am avut cu firma de consultanta din Bucuresti.
intrebarea mea este: acum vreau sa-mi cer demisia, si pot face cumva ca sa scap de acele cheltuieli??
Rog un raspuns clar si concis.
Multumesc anticipat oricarei persoane care are bunavointa sa-mi dea un sfat!
formare profesionala---vreau cateva lamuriri