buna ziua
de curand am comandat pe net un telefon la o firma din anglia care mi au spus ca tre sa platesc 180$ pt tel si 40$ pt taxele de livrare cu FedEx.
dupa ce le am trimis banii cu MoneyGram m-au sunat si mi-au spus ca trebuie sa mai trimit inca 150$ pt ca firma lor nu livreaza doar o bucata.Eu le am zis ca nu vreau sa cumpar 2 si ca nu le trimit nici un ban si acum ei nu mai vor sa-mi trimita banii inapoi....
ce e de facut?
da-ti-mi si mie un sfat va rog pe mail boy_alexutzu@yahoo.com
va multumesc
Va rog un mic ajutor!!!!!!!!!
Cred ca ai inteles draga ca ei vor sa gasesti un prieten care sa cumpere al doilea telefon!!!!
Pentru suma virata ai avut proforma? sau instiintare de plata? cu datele acelei societati? in care bineinteles sa scrie obiectul pe care urma sa-l achizitionezi, valoarea transportului separat si termenul de livrare in conditiile in care achitai suma respectiva intr-un anumit termen scadent.
Daca ai asa ceva inseamna ca nu ai pierdut banii, daca nu ......, daca nu poate ai vreno cunostinta in Anglia care este dispusa sa mearga la sediul lor si ce-ar fi sa descopere ca sunt romani?
Poti apela la protectia consumatorului numai in situatia in care poti dovedi cu proforma ca ai dorit sa cumperi un aparat si nu doua.
Succes!!!
Pentru suma virata ai avut proforma? sau instiintare de plata? cu datele acelei societati? in care bineinteles sa scrie obiectul pe care urma sa-l achizitionezi, valoarea transportului separat si termenul de livrare in conditiile in care achitai suma respectiva intr-un anumit termen scadent.
Daca ai asa ceva inseamna ca nu ai pierdut banii, daca nu ......, daca nu poate ai vreno cunostinta in Anglia care este dispusa sa mearga la sediul lor si ce-ar fi sa descopere ca sunt romani?

Poti apela la protectia consumatorului numai in situatia in care poti dovedi cu proforma ca ai dorit sa cumperi un aparat si nu doua.
Succes!!!