Buna ziua tuturor,
Sunt noua pe aici si as dori daca se poate cineva sa ma ajute pt ca sunt disperata.
Acum doua saptamani am fost la Posta sa verific ceva si mi s-a spus ca am 2 amenzi de la Pol Comunitara de cate 1500 fiecare , amenzi de care nici nu aveam habar .M-am dus la Adm Financiara , mi s-a dat o nota de plata la amenzile respective si apoi m-am dus la Primarie ( sect. 2) unde am reusit sa fac rost de copiile proceselor verbale in cauza . Bineinteles ca am cerut socoteala de la ce mi se trag aceste amenzi si de ce nu am fost informata de ele . Mi s-au aratat confirmarile de primire care spun ei ca s-au trimis , noi nu eram acasa si s-au returnat de catre Posta fara a fi semnate de cineva din familie .
Amenzile erau vechi una din 06.08.2008 si una din 17.09.2007 desi ele au ajuns la Administratie abia acum in iun-iul08.
Motivul era ca am parcat pe locul cuiva care platea parcarea la ADP . Este adevarat ca am parcat o singura data pe locul lui dar scria jos pe bordura nr lui auto si nici ala nu se vedea bine , dar in noaptea aceea ne-au gasit cei de la Pol Comunitara si ne-au dat numai un avertisment verbal( ne-au rugat numai sa tragem masina de acolo ca cineva plateste pt acel loc ) dupa care noi am luat masina de acolo si am parcat-o in alta parte - avem 10 martori ca asa s-a intamplat pt ca erau vecinii care erau pe afara si au vazut toata faza. De atunci eu nu am mai parcat pe locul lui si nu inteleg de ce mi s-au facut 2 procese verbale -deci 2 amenzi .Culmea e ca pv respective sunt semnate la martor tot de cel care a facut sesizarea si chair scrie ca noi ( eu sau sotul ) nu eram de fata .
As vrea tare mult cineva sa-mi dea un sfat cum sa intocmesc contestatia pt ca e singura solutie .
Treb sa atasez la dosar cumva copiile dupa pv? vreau sa fac poza si locului de parcare cu pricina sa se vada ca scrisul de jos de pe bordura nu e deloc vizibil si ca nu era insemnat locul pe un gard, sau pe ceva mai ridicat cat sa il putem vedea .Ar mai fi un detaliu - noi stam acum la alta adresa fata de cea din buletin - la doua strazi distanta - si culmea e ca eu platesc loc de parcare pt masina mea la fosta adresa.
Imi cer scuze ca scris asa de mult dar treb sa va prezint situatia sa cum e .
Multumesc anticipat si astept sfaturile voastre.
NEINSTIINTARE PLATA AMEZI POLITIA COMUNITARA- PENTRU PARCARE
Solutii pertinente pentru contestatie
Din fericire am gasit o avocata care m-a ajutat sa fac contestatia si pt ca-si cunoaste bine meseria a observat ca in ambele pv erau greseli - la unul nu era adresa scrisa bine, la celalt nu era blocul trecut corect samd..
Apoi a descoperit ca imi daduse o amenda in baza HCGMB 32/ 1994 art. 7 alin 1 lit a - unde se specifica ca amenda este de 10.000 lei si nu de 1.500 lei si ca acesta lege se intemeiaza pe doua acte normative abrogate ceea ce facea implicit ca si actul respectiv sa fie abrogat .
In consecinta mi-a dat o amenda bazandu-se pe o lege care este abrogata.
Asa ca inca astept sa vad ce se mai intampla . Am sa revin cu detalii.
Momentan doar am depus contestatia .
Oricum multumesc pentru raspuns.
Apoi a descoperit ca imi daduse o amenda in baza HCGMB 32/ 1994 art. 7 alin 1 lit a - unde se specifica ca amenda este de 10.000 lei si nu de 1.500 lei si ca acesta lege se intemeiaza pe doua acte normative abrogate ceea ce facea implicit ca si actul respectiv sa fie abrogat .
In consecinta mi-a dat o amenda bazandu-se pe o lege care este abrogata.
Asa ca inca astept sa vad ce se mai intampla . Am sa revin cu detalii.
Momentan doar am depus contestatia .
Oricum multumesc pentru raspuns.