calomnie si insulta, am nevoie mare de ajutor
calomnie si insulta, am nevoie mare de ajutor
Am o problema care a recidivat in ultimul timp cu un fost prieten. istoria incepe in decembrie 2006 cand individul a postat un prim blog in care pe langa faptul ca ma insulta pe mine, calomniaza familia mea si dezvaluie detalii intime ale vietii mele, date personale(inclusiv nume si prenume). Au urmat inca 5-6 bloguri pe aceeasi tema. In urma ripostelor mele verbale unul dintre bloguri in care aparea si poza mea a fost inlocuit cu unul ceva mai potolit, fara date exacte in legarura cu mine. Pe langa bloguri am primit si telefoane de amenintare la adresa mea si la adresa familiei mele. Un an (aproximativ) a incetat sa mai scrie dar acum, iunie-iulie 2008, problema a reaparut si face referiri jignitoare in mai multe articole si bloguri publicate pe internet. Am cerut sfatul unei cunostinte in 2006 dar mi s-a sugerat ca nu poat avea castig de cauza in instanta. Ce as putea face acum?(aici e ultimul blog, eu apar in poza http://blog.360.yahoo.com/blog-d_hLbBYy ... cq=1&p=301 )
te-ai uitat putin la fatza astuia???? mi mi se pare din poza ca ar avea ceva probleme la mansarda, asa ca mai bine il lasi in pace ca se plictiseste si el de tot si renunta singur pana la urma.
Dar daca vrei neaparata fa-i o plangere penala si l-ai rezolvat desi foarte mari sanse de castig nu ai :(((
Dar daca ai vreun prieten care mai stie putin it, bloguri si de astea fai o plangere la adminul blogului de la yahoo si mai mult ca sigur il inchide, dar isi face taranul altul si povestea reincepe :((
Dar daca vrei neaparata fa-i o plangere penala si l-ai rezolvat desi foarte mari sanse de castig nu ai :(((
Dar daca ai vreun prieten care mai stie putin it, bloguri si de astea fai o plangere la adminul blogului de la yahoo si mai mult ca sigur il inchide, dar isi face taranul altul si povestea reincepe :((
de ce nu as putea castiga? am toate blogurile salvata toate post-urile si commenturile, mesaje pe telefon cu amenintari. trebuie sa pot face ceva din punct de vedere legal. Daca dupa doi ani, in care nu ne-am intalnit niciodata, si nici nu am prea vorbit el inca e fixat pe ceva ce nu prea a existat si imi face murdarii din astea saptamanal, cum pot sa il determin sa se opreasca?
ba da poate face plangere penala pentru insulta, calomnie si amenintare si o sa ii dea procurorul o amenda penala si gata retardul o sa scrie si mai najpa :(( Mai bine trimiti 2-3 baieti bine facuti sau mai cu tupeu pe ei si sa dea cu el de pamant si poate se linisteste desi nu prea cred.
Sau ii inchizi toate siturile pe care le face vorbind cu adminii siturilor de bloguri, dar isi face altul de fiecare data si pierzi mai mult timp decat merita cu un neterminat :((((
Sa vedem ce se va intampla la camera deputatilor cu legea privitoare la ordinul de restrictie, ca de senat am inteles ca o trecut.
Sau ii inchizi toate siturile pe care le face vorbind cu adminii siturilor de bloguri, dar isi face altul de fiecare data si pierzi mai mult timp decat merita cu un neterminat :((((
Sa vedem ce se va intampla la camera deputatilor cu legea privitoare la ordinul de restrictie, ca de senat am inteles ca o trecut.
faza e ca de fiecare data cand consuma alcool scrie cate un blog sau ceva. oricum nu sunt singura pe care o agreseaza asa si stie foarte bine odata si o data o sa faca cineva o plangere impotriva lui. uitati-va la asta: calomnie si insulta