Buna ziua
Dupa ce am consumat alcool, m-am urcat la volan si m-am rasturnat cu masina intr-un sant. Am fost sigura victima si mi-a iesit o alcoolemie de 0,65 dupa 2 ore si 0.55 la 3 ore de la producerea accidentului. Am inteles ca se face un calcul retroactiv al alcoolemiei. Cum arata sau ce este acest calcul retroactiv? Pot sa raman fara permis si sa fiu condamnat pentru o infractiune? E posibil ca rezultatul acestui calcul retroactiv sa arate ca in momentul producerii accidentului am avut o alcoolemie mai mare de 0,8 ?
Ce este mai exact acest calcul? Arata ca o functie de gradul 2, ma gandesc.
Pot dovedi ca datorita perfuziilor si nu stiu mai ce mi s-a administrat in spital, alcoolemia a inceput sa scada brusc de la o anumita ora si ca de fapt si de drept alcoolemia era in crestere in momentul producerii acidentului?
dosar penal pentru o alcoolemie de 0,65
ce nu ai inteles din de obicei wittman??????? pe cale de exceptie poate cere si organul de up, io nu am zis ca nu poate ci doar ca de obicei recalcularea o cere ala vinovat pentru ca avea peste 0.8 la mie si vrea sa scoata sub 0.8 ca sa fie contraventie :Pwittmann wrote:Si daca dispune organul de u.p. calculul ?
alcoolemia de 0,6 ptr benny
pentru alcolemie de 0,6 nu se raspunde penal..doar ptr cea de peste 0.8 deci nu cred ca se poate pune in discutie o expertiza de recalculare(pentru ca nu estidecat contravenient)..iar daca ai face asa ceva.ar fi sanse ca in momentul producerii accidentului sa ai o alcoolemie peste limita legala de 0.8..pentru ca esti pe curba descendenta