parat fara adresa ???

Discutii privind procedura civila
Post Reply
12345

parat fara adresa ???

Post by 12345 » 01 Jul 2008, 10:06

Am un teren - 350m, de peste 30 ani. Pe 200m m acte de v-c, cei 150m la Est, continua cu cel din acte. Acest teren 350m il am ingradit si folosit - cau un adevarat propietar e peste 30 ani, fara ca cineva sa isi ceara vreun drept.
Vreau sa cer drept de uzucapiune.
Nu stiu cine ar putea fi propietarul decat cum indica din actul meu de v-c pe cei 200m - ca la Est vecin este X. Eu pe acest X nu -am vazut niciodata si nici nu am vreo idee daca traieste - daca are vreo adresa pe undeva
Ca sa cer drept de propietate prin uzucapiune pe cei 150m, l-am indicat pe X ca fiind parul expropietar- pentru ca el arata ca fiind vecin la Est cu cei 200m cumparati de mine. In cererea de judecata nu am indicat o adresa pentru ca nu aveam insa am dat la rubrica de citatii intr-un cotidian, anunt ca il citez e X pentru uzucapiune pe terenl situat in.........

Acum aflu ca s-a suspendat dosarul pe motiv ca nu am mentionat adresa ui X.
Nu e suficient ca l-am citat ? Nu am de unde sa il iau pe X. poate nici nu mai traieste.
Ce sa fac sa repun dosarul pe rol si sa devin proprietar de drep al terenului de 150 m?

MULTUMESC - VA ROG CA RASPUNSURILE SA FIE DIRECT PE SPETA.

krisstina

Post by krisstina » 06 Jul 2008, 06:59

Reclamantul este obigat sa indice domiciliul paratului pentru a putea fi citat sau sa dovedeasca ca a depus toate diligentele in acest sens si ca paratul are domiciliul necunoscut.

Concret, fa o cerere la INEP sa-ti indice domiciliul paratului.

In rest, nu stiu, la Primarie vezi daca mai traieste, la Administratia Financiara - daca plateste impozite, la Casa de Pensii, la Registrul Comertului etc.

Nu reclamantul citeaza prin mica publicitate, ci instanta dispune citarea.

12345

Post by 12345 » 31 Jul 2008, 17:29

merci

as fi vrut sa fie o cale mai simpla pana iti raspund astia la INEP.......

Post Reply