Acum un an cand veneam de la mare , am cumparat un bilet de tren redus cu un carnet de note al unui coleg , pe tren controlorul si-a dat seama ca nu era al meu carnetul si a chemat politia transporturilor , iar cei de la politia transporturilor au zis ca sa nu mai imi dea amenda imi vor da doar un advertisment ca sa scap mai usor .
Am scris o declaratie si am semnat-o cum ca carnetul nu era al meu si asta a fost .Acum o saptamana am primit telefon de la politia transporturilor Constanta ca trebuie sa ma duc la Constanta cu un parinte sa platesc o amenda de vreo 60 RON . Problema este ca eu nu pot sa ma duc la data stabilita de ei ca am pregatire pentru admitere si este o perioada foarte dificila .Politistul care m-a sunat a spus ca imi face dosar penal si nu e de gluma . Astazi am primit citatie in care m-au chemat pe 9 iulie la Constanta cu un parinte . In cazul neprezentarii se vor aplica sanctiunile prevazute in 199 C.Proc.Pen . In citatie mai scrie ca ma cheama in calitate de invinuit in cauza privind dosar penal NR .......
Intrebarea mea este ce se poate intampla daca nu ma duc ??
AJUTOR ! dosar penal pentru nimic .
Re: AJUTOR ! dosar penal pentru nimic .
fa rost de o adeverinta de la medicul de familie (sau de la un spital) - eventual un certificat medical - din care sa reiasa faptul ca esti grav bolnav, internat (in perioada 07.07.2008 - 20.07.2008), faci si o cerere in care scrii asa: "Domnule Presedinte, subsemnatul ............ in calitate de invinuit in dosarul nr ......... aflat pe rolul Tribunalului Constanta, cu termen de judecata in data de 9 iulie, formulez prezenta cerere de amanarenmrnk wrote:... eu nu pot sa ma duc la data stabilita de ei ca am pregatire pentru admitere si este o perioada foarte dificila ........ m-au chemat pe 9 iulie la Constanta cu un parinte. ............
Intrebarea mea este ce se poate intampla daca nu ma duc ??
prin care va rog respectuos a-mi acorda un nou termen, fiind in imposibilitate de a ma prezenta la termenul din 9 iulie, intrucat ma aflu internat in spital.
Anexez in acest sens inscrisurile doveditoare la prezenta cerere.
Va multumesc !
Domnului Presedinte al ..............
si dai prin fax

sper sa mearga

Gresit!! Alta data sa se invete minte si sa nu mai aiba incredere in politisti cand il invata cum "sa scape mai usor".Dani wrote:Din moment ce se pregateste pt admitere , nu cred k este minor. Eu nu cred k se face dosar penal pt asa ceva...Alta data sa se invete minte sa mai respecte regulile! Oricum, mult succes in rezolvarea problemei!