Discutii privind Contenciosul Administrativ
-
drakoaika
BUNA ZIUA!
Astazi mi s-a intamplat ceva oribil....fiind si ziua "13"....
Am urcat in drum spre servici in masina 137,m-am asezat linistita pe scaun si......exact la prima statie mi-am adus aminte ca un am composta(obisnuita sa am abo).Am sarit repede de pe scaun si dau sa compostez cand apare Domnul Controlor.
Ii explic situatia insa fara sa ma creada si aratandu-i alte 3 bilete noi pe care le mai aveam in portofel.Imi completeaza o "Constatare" si imi da si un bon pe care scrie fara card valabil.
Mi se spune ca este mai bine sa platesc,dar eu prefer sa depun plangere deoarece nu mi separe normal ceea ce au facut. Daca nu aveam bilet deloc?Eu aveam 4 si tocmai ma duceam sa compostez.Cum sa procedez?
Ma ajuta cineva?
Multumesc din suflet!
drakoaika2001@yahoo.com 
-
gstefan5
Plangere contraventionala, pe care o depui la judecatorie (cred ca cea in raza careia s-a intamplat problema) prin care explici situatia exact, eventual daca o sa fie nevoie cu 1 martor, si ceri fie anularea procesului verbal de contraventie sau a constatarii (ce ti-a dat controloru acolo) fie transformerea amenzii in avertisment.
-
liloo
Ceasul rau pisica neagra.
Asta este.
De gresit insa ai gresit.
Nu conteza ca ai bilet.
Conteza sa fie compostat.
-
bobocel
liloo wrote:Ceasul rau pisica neagra.
Asta este.
Nu conteza ca ai bilet.
Conteza sa fie compostat.
ce-i liloo, esti cumva controlor ?

ce...tu n-ai gresit niciodata ?
-
drakoaika
"Ceasul rau pisica neagra.
Asta este.
Nu conteza ca ai bilet.
Conteza sa fie compostat."
CONTEAZA CA AM BILET,CHIAR AM AVUT 4...DECI NU POTI SA SPUI CA A FOST CU REA INTENTIE.....PANA SI CEI CARE NU AU BILET SCAPA FRATE.
CE,MI-E NU MI S-A MAI INTAMPLAT SA NU AM BILET?DE ASTA MA OFTIC....ACUM AVEAM! :-|
-
liloo
bobocel wrote:ce-i liloo, esti cumva controlor ?

ce...tu n-ai gresit niciodata ?
Ba da, gresesc si eu.
Problema este ca nu poti spune ca nu ai savarsit fapta pentru ca aveai bilet doar ca nu era compostat.
Te poti apara invocand si dovedind forta majora, iresponsabilitatea etc.
-
bobocel
mi s-a-ntamplat si mie. stateam pe scaun cu biletul in buzunar, necompostat (tot obisnuita sa am abo). In spatele autobuzului 2 rromi. Vine controlorun, "buna ziua, biletele la control". Prinde un roman fara bilet, aplica amenda. Ajunge la mine. Scot abonamentul expirat pe care il ia de bun

- scap. Ajunge in dreptul rromilor, se uita la ei si le zice: "la prima statie va rog sa coborati"
drako, fa plangere contraventionala, asa cum a zis gstefan5

-
Taur